Orkeslös...

Jag ligger uppepå min säng. Utslagen. Finns ingen energi i mig över huvud taget. Jag har såna visioner. Planer. Roliga idéer på massa saker jag vill,och ska!,göra. Jag började lite på förmiddagen...dvs jag började förbereda inför att börja med ett litet projekt. Eller fler... Men orken tar slut så fort. Och så måste jag äta. Då vilar jag ju samtidigt som tur är. Sen borde jag ju få lite energi. Men nej... Vad är det för fel på mig???jo,jag vet! Jag har inklusionskroppsmyosit. Men är det verkligen "bara" det som är orsaken??

Jag är så in i h-____ trött på att vara trött så jag ger snart upp!! 
Dessutom så är jag hungrig mest hela tiden. Trots att jag äter 6 ggr/dag och får i mig den mängd sondmat som är uträknat efter mig och mina förutsättningar.
När det känns som värst tuggar jag i mig några smörgåsrån med smör emellan. I övrigt äter jag ingen riktig mat. Jag smakar av det jag lagar till Lars. Det är allt. 
Varje gång jag försöker äta nånting litet som jag blir sugen på så fastnar det i halsen. Det är inte värt det. Då är det bättre att leva på smörgåsrån och sondmat. Och så bubbelvatten förstås. 
Och en och annan Treo slinker ner. Jag har alltid huvudvärk. Det är en del av mitt liv. Har alltid varit. Jag har haft ont i huvudet sen jag var liten. Mamma tog mig till läkare tidigt. Jag har sökt för det några gånger i livet. Men de hittar inget (i huvudet!!)
Så jag äter Treo. Det lindrar åtminstone en stund. Ibland tycker jag t.o.m att jag blir piggare utav det

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229