Orken tryter....

Det är högsommar. Jag har och har haft alla mina älskade familjemedlemmar kring mig mer än vanligt och fått känna den enorma lycka som jag alltid gör när jag samlar dem runt mig. Jag borde ju må som en drottning!
Men det gör jag ju inte. Det gör mig så besviken och frustrerad.
Jag är så trött. Jag fryser,fryser,fryser...
Och just nu är min mage i uppror. Hur nu det kan komma sig med tanke på att jag inte äter någonting annat än sondmat. Och jag dricker bara vatten.
Jag åkte iväg till Ica Maxi och handlade på förmiddagen idag. Jag skulle ha en del tyngre varor så jag tog bilen dit och gick därinne med kundvagnen. Blippade😉 (har blivit en hejare på det)
Men att gå såpass mycket gör mina ben alldeles skakiga. Den sista biten fram till kassan stapplade jag fram... Jag vågade inte släppa taget om kundvagnen av rädsla att ramla...
Väl hemma packade jag bara upp det viktigaste och sen stupade jag i säng. Helt slut!!!
Har legat här sen dess. Har krupit ner under täcket för jag fryser så. Min mage är i uppror...
Jag är så fruktansvärt besviken över att det blir såhär. När jag äntligen får umgås med familjen. Just nu är det Lars,Marcus och Alma som är här. Victor har åkt hem för han har jouren denna veckan (han är deltidsbrandman). Ebba är med sambon i Bordeaux på semester. Hon bombarderar oss med underbara bilder!! Jag är så glad för hennes skull.
Nu vill jag själv må lite bra också... Det känns som en evighet sen jag mådde helt bra. Alltid är det nåt. Förkylningen är på bättringsvägen. Slemmet är inte lika jobbigt och det är ju det viktigaste.
Men denna eviga trötthet. Ska det vara såhär?! Jag försöker vara så aktiv jag kan för att inte slöa till. Ibland tänker jag att min trötthet beror på att jag är lat. Men jag tror faktiskt inte att det är så. När jag är någorlunda pigg och har lite energi så kan jag ju dra igång små projekt och både göra lite nytta samt hitta på roliga saker. Men så helt från ingenstans så säger hela kroppen ”STOPP!!”🤚🏼
Och så måste jag lägga mig ner...
Min kropp orkar inte vara igång för länge. Och värst är det kring midjan. Det gör ont där hela tiden,bara olika grader av smärta...
Nu orkar jag inte ens ligga och rita...
I morse föreslog jag att vi skulle hitta på nåt idag,jag och familjen. Åka på nån utflykt och titta på nåt kanske. Vädret är perfekt för det. Lite mulet och ca 20 grader.
Men ingen nappade på det direkt och det var väl lika bra det. Med tanke på hur dåligt jag mår nu.
Jag får väl ligga här idag...glo i taket och lyssna på Tvn... Kul!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229