Orkar jag...?

Ikväll har jag äntligen kommit i säng i lite mer normal tid (för mig alltså) Det beror på två saker; vi har inte kollat på nån serie ikväll. Vi har helt enkelt kollat på vanliga TV-program.
Men jag har även ställt klockan igen. Den kommer att väcka mig kl 06:00 imorgonbitti. Om jag inte vaknar av mig själv innan dess. Det gjorde jag idag.
Jag har varit hos min kurator idag. Antagligen för sista gången. Hon ska nämligen sluta. Vilket gör mig lite ledsen. Hon har varit fantastisk! Det har varit så enkelt att berätta om hur jag mår för henne. Det har känts som att prata av sig med en kompis. Och inte nog med det; vi har skrattat otroligt mycket tillsammans. Ja jag kommer att sakna henne. Mycket.
Jag har väl sällan behövt prata med min kurator lika mycket som jag behövde idag. Jag berättade om de nya misstankarna läkarna har och då tyckte t.o.m hon att nu borde det snart nog!!
Men vissa människor suger väl åt sig all världens sjukdomar och annan skit! Och vissa andra glider genom livet på en räkmacka. Orättvist kan man tycka men det enda vi kan göra åt det är att Gilla Läget!
Det är som det är.
När jag ändå var i Gislaved åkte jag till Dollarstore precis som jag planerat. Blev dock väldigt besviken!! De har fortfarande inte fått in nya målardukar! Det känns väldigt längesen de hade såna inne. Det enda som fanns var jättestora dukar som dessutom var svarta. Det är ingenting jag känner för☹️
Jag köpte trots allt lite färg. Även om det var väldigt utplockat med det också.
Det blev ett onödigt besök. Tråkigt!
Sen åkte jag hem och däckade!! Ja jisses vad trött jag var. Jag var nästan lite borta. Kunde inte riktigt tänka klart... Det var nästan lite obehagligt.
Men jag kan ju bli sådär trött ibland. När jag stressat lite med maten,varit ute på nånting och börjar ära nästa mål lite för sent. Då mår jag inte riktigt bra.
Jag fasar därför för hur det ska bli på onsdag....
Imorgon får vi besök vid klockan nio. Så även då måste jag laborera med mat-och sovklockan. Men det är inte så farligt,jag brukar vara klar med min ”frukost” mellan 9-9:30 så jag behöver bara öka på hastigheten litegrann. Dessutom kan jag vila hela eftermiddagen. Och det har jag redan planerat in. Jag ska vila så mycket jag bara kan imorgon. Försöka äta lite mer än vanligt. I hopp om att onsdagen ska gå smidigare och att jag ska få må någorlunda ok.
Sen måste jag dela med mig av några tankar...
Jag beskrev ju hur ont jag har kring bålen. Att det ibland känns som bältrossmärtor. Men att jag är tveksam... Har det med lungorna att göra..???
De sitter ju inte precis där det gör som ondast. Men smärtan har kommit mer och mer. Och min andning blir allt tyngre och mer besvärlig. Hör det ihop? Eller överanalyserar jag igen?!
Jag längtar efter att få ta ett djupt andetag. Fylla mina lungor till bredden av ny färsk luft. För att sen sakta sakta släppa ut luften igen... Utan att det gör ont☹️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229