Ordningen är återställd!

Lars är hemma. Han tar hand om Bella. Och jag ligger i min säng och får i mig dagens första omgång med sondmat! Allt är som det ska vara!

Det är verkligen lyxigt att bara ligga här under täcket,halvslumra lite och bli "matad" med massa näring!
På tal om näring och att jag får i mig mer och mer. Jag har gått upp i vikt! Ett par kilo sådär... Och jag skäms nästan att berätta det...men det stör mig lite. Jag gillade ju att jag blivit smal. Det är min gamla bantarhjärna som styr. Eftersom jag alltid betraktats som lite mullig så har jag ständigt mått lite dåligt över det faktum att jag har lite fluff kring midjan,breda höfter och sånt som hänger lite överallt. 
Så trots att jag blev trött och slö av att inte få i mig tillräckligt med näring så gillade jag ändå det faktum att jag blev smal... Visst är det korkat??? Pinsamt! Jag är 51 och jag är sjuk men ändå så spökar det där med vikten... Usch,jag skäms verkligen över att jag tänker och känner så.
Jag tror ju inte att det är sondmaten som gjort mig tjock! Nej,den är nog väl sammansatt för att man ska hålla vikten. Det är nog snarare det där lilla extra som gjort att jag gått upp. Det finns ju vissa saker som jag trots allt kan äta. Ostbågar t.ex. Visserligen är det inga mängder...en påse varannan,var tredje vecka... Jag äter en näve åt gången...inte varje dag. På sistone har jag ju ätit såna där tunna smörgåsrån med smör på.,
Fast när jag tänker efter så är det ju inga stora mängder jag får i mig av det heller. Så vad är det då???
Jag får nog ta och analysera detta!!
Jag ska tänka efter ordentligt.
Nu har jag snart fått i mig en halv flaska. Och det är vad det blir nu. Jag har ju lyckats få i mig en HEL flaska såhär till frukost i sängen innan. Men på sistone har jag bara fått i mig 2,5 flaska/dag så jag hade en halv flaska som redan var kopplad till pumpen. Krånglade inte med att byta den för att få med mig en hel flaska upp. Jag ska försöka se till att jag alltid har en hel flaska som jag kan börja dagen med hädanefter.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229