Ordning o reda..?

Jag tycker hela dan blev lite konstig efter att jag ”försovit” mig i morse. Det är ju som att hjärnan blir snurrigare än vanligt när dagen startar så fel liksom.
Tyvärr kan jag inte påstå att jag var piggare direkt. Dessutom blev jag sittande i fåtöljen hela förmiddagen för att hinna äta ikapp mig. Det blev lite tokigt eftersom jag kom igång senare,hann inte bli klar innan hemtjänsten kom så jag fick fortsätta efteråt. Och för att försöka få lite ordning på dagen igen så kopplade jag mig till pumpen vid ungefär samma tid som jag brukar sätta mig och ”äta lunch”. Därför satt jag i fåtöljen hela förmiddagen.
För mig och mitt välbefinnande så är mina tider och rutiner viktiga. Jag mår sämre om jag hamnar i otakt och det blir fel. Det låter nog knäppt men det är sån jag är. Har alltid varit. Jag gillar att ha ordning och reda,följa mönster och vara inrutad. Och efter att jag blivit sjuk så har det blivit ännu viktigare för mig. Om jag inte hade mitt inrutade liv så är risken stor att jag blivit slarvigare och om möjligt ännu latare. Jag kanske hade struntat i att gå upp på morgnarna,legat kvar och dragit halva dan och till slut vänt på dygnet. Det tror jag ingen mår bra utav.
Jag gör det definitivt inte! Jag vill ha det tråkigare och mer ordentligt. För sån är jag😉

Gillar