Oplanerade besök!

Från att inte ens varit säker på att gubben skulle komma ikväll (han hade lite att göra hemma och visste inte om han skulle komma ikväll eller imorgon) så blev vi plötsligt fyra familjemedlemmar i stugan!💞
Lars fick möjlighet att komma ikväll men innan dess hann våra båda döttrar komma hit också! Och det var inte alls planerat! Men väldigt väldigt roligt!! Jag är jättelycklig!
Först kom Ebba! Hon har fått semester och har inga planer de första dagarna,bestämde sig för att åka hit så sent som idag. Hon och jag umgicks lite här i stugan och hon gick över till sin farmor och farfar som hon längtat efter.
Vi åkte även till köpcentret Hallarna för att köpa lite vin och hon ”behövde” nåt nytt att ta på sig. För tänka sig! De båda systrarna hade pratat ihop sig,kommit fram till att de båda hade en ledig helg samtidigt för en gång skull. Så de skulle minsann ta en utekväll i Sveriges bästa sommarstad Halmstad🤗 Därför behövde Ebba nånting nytt att ha på sig!
Sen kom Alma med tåget ifrån Jönköping! Och en stund senare kom Lars!
Vad kul!
Vi satt på altanen och pratade och umgicks. Ebba blandade oss varsin Aperol Spritz. Samtidigt sprang tjejerna fram och tillbaka,provade kläder,plattade håret och sminkade sig. Hela tiden tjattrande och skrattande!
Underbart!
Sen tog de bussen till stan och Lars satte sig vid TVn och jag gick och la mig i min säng för att få i mig den sista sondmaten för dagen.
Jag sätter mig helst inte i soffan. Jag tycker det är så förbaskat jobbigt att resa mig ur den. Så om det inte är nånting som jag verkligen vill se på TVn så låter jag bli. Jag har inte suttit i soffan på hela veckan nu när jag varit ensam. Jag vågar inte för jag är rädd att jag inte orkar ta mig upp igen.
Dessutom så är sängen typ hundra gånger skönare att ligga i!
Jag tror faktiskt att jag skulle kunna leva utan både soffa och matbord. För jag använder inget av dem... Att sitta vid ett matbord känns helt meningslöst om jag inte har nån typ av förhöjd stol. Här i stugan har jag t.ex min rullstolsdyna i en av stolarna vid altanbordet. Annars skulle jag inte kunna ta mig upp själv...
När vi var på Hallarna innan idag så gick jag med stöd av min krycka (BENny) Det var kanske lite dumt men faktum är att jag orkar inte lyfta i och ur rullstolen ur bilen själv. Ja jag orkar inte ens öppna bagageluckan... Och rullstolen stod bakom stugan....
Att gå sådär mycket är otroligt jobbigt. Mot slutet gick jag så sakta... Det var som att jag inte fick med mig benen... Flera gånger kände jag mig rädd att ramla.
Ska jag vara helt ärlig så är jag skittrött på att vara sjuk!! Jag orkar inte med det... Och det värsta av allt; jag kommer aldrig nånsin att bli frisk!!
Hur kul är det?!
När jag tänker på det så hoppas jag innerligt att jag slipper bli gammal!! Det är absolut inget jag strävar efter!!
Och faktum är att det har jag aldrig strävat efter. Ser inga fördelar med att bli gammal.
Jag vet. Man får inte tycka så. Och även om man skulle nudda vid den tanken så får man absolut inte säga det.
Men jag kan få ångest av att tänka på att behöva bli gammal.
Nej nu ska jag inte fortsätta på detta spåret. Folk brukar ta illa vid sig när jag ventilerar mina åsikter. Därför slutar jag nu.
Och kryper längre ner under täcket för att inte släppa in nån kall luft! Jag funderar på ifall man kan frysa ihjäl under ett täcke inomhus i Sverige i JULI??!
Som det känns i mina avdomnade kalla ben och skinkor så är jag övertygad om att svaret på den frågan definitivt är ”JA!!”
Men imorgon ska jag umgås med min gubbe och mina döttrar 💞 Jag längtar!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229