Oooops!

Hur gick det här till??? 
Även ikväll har jag bojkottat TVn. Istället har jag tillbringat kvällen i min säng,lyssnat på bok och målat! Och ätit förstås. Pumpen pep för sista gången idag vid halv tio. Då gick jag upp och fixade med en del grejer...funderade på ifall jag skulle förflytta mig till soffan istället. Men nej. Jag struntade i det. 
Jag gjorde mig i ordning för natten och gick och la mig igen. Satte återigen igång min bok på mobilen och fortsatte med min målning. Bara en liten stund till.
Jo så tänkte jag.
Men blev det så??
Nej. 
Jag föll in i nåt gött moood och lät pennorna styra sig själva. Jag behövde inte ens tänka. Jag bara målade. Eller ritade om jag ska vara ordpolis.
Boken rullade på och jag befann mig nån annanstans. Ja så kändes det åtminstone.
Men så fick jag en känsla av att klockan kanske blivit ganska mycket... Jag plockade upp mobilen och döm om min förvåning när den var fem i elva!!! 
Hur gick det till???! Den var ju nyss halv tio! Jag skulle ju bara måla några små grejer...
När man har roligt går tiden fort.
Tidigare idag blev jag klar med en annan målning. En surrealistisk liten sak med abstrakta inslag. Den är ritad med watercolorpencils. Därefter "vattnad" som jag brukar säga. Dvs jag penslar vatten på de målade ytorna. Och kan med hjälp av mängden vatten och typ av pensel åstadkomma vilken nyans jag vill ha på det målade partiet. Det är vansinnigt skoj!!
Här har jag ritat och målat klart hela bilden:Och här har jag penslat på med vatten:


Häftigt va??? 
Det är MAGISKT!!
Nu håller jag på med en i samma stil men med ett tema: "Garderoben" kallar jag den. Jag lägger ut den när den är klar.
Så måste jag bara säga att jag mår minst 100 gånger bättre de dagar jag tillbringat långa stunder i min säng.
Det är svårt att förklara skillnaden. Men den är så påtaglig. Så tydlig. Och så positiv.
För mig.
Därför är jag ju vansinnigt glad över att jag hittat denna fantastiska hobby som tecknandet och nu även målandet,som jag faktiskt kan utöva i just min säng.
Men nu är jag trött.
Godnatt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229