Omställningar....

Jag är fortfarande sliten... Jag tog det oerhört lugnt igår. Jag försökte göra lite nytta men det blev inte mycket med det...

Alma jobbade hela dan igår och ska jobba idag så därför blir det inget fixande denna helgen. Och det kanske är tur för mig... Jag måste nog vila ännu en dag.
När vi hade ätit på Sjömagasinet förra veckan så ramlade ju jag utanför. Jag stukade till foten lite lätt. Jag har haft lite ont av det i vissa lägen men inte mer än att jag stått ut med det. Men nu! Nu har jag ondare! Antar att det beror på överansträngningen häromdan. Dessutom så gör det ont upp i hela det svaga benet. Jag är övertygad om att det kommer utav allt gående och annan ansträngning i samband med att jag ville för mycket när vi grejade i nya lyan! Men jag tänker inte sluta hjälpa till för det!! Jag tänker fortsätta att ställa upp tills de tvingar mig att sluta! Det är ju så roligt och jag älskar att få känna mig behövd! Det får vara värt några dar i ryggläge!
Imorgon börjar vardagen. Lars semester är slut. Även om han jobbade lite förra veckan så är det nu det är på riktigt. Från kl 07 varje morgon. På ett vis är det lite skönt när vardagen är här. Jag som gillar rutiner och ordning o reda trivs på nåt vis bäst när allt är som "vanligt". Men som jag skrivit innan - det är ju lätt för mig att säga! Som inte behöver ställa klockan och stressa iväg till ett jobb varenda dag! Skäms över att jag ens säger att jag gillar vardag. Känner mig lat...
I höst blir vardagen annorlunda. Min vardag blir ännu mer ensam... Jag vet inte hur det kommer att kännas. Innan har jag ju haft Alma som har kommit hem under olika tider på eftermiddagarna. Vi har pratat lite,ibland mer ibland mindre. Men ändå lite sällskap en stund. Vetskapen om att nån mer är i huset. Om några veckor flyttar hon på riktigt. Då kommer jag att vara ensam hela dagarna. Lars kommer sällan hem före sju-halvåtta på kvällarna. Även om jag gillar att vara ensam,trivs i min ensamhet så undrar jag hur det kommer att kännas. Jag kanske kommer att tycka att det är jätteskönt!! Vem vet??!
Hursomhelst så blir det en omställning för oss allihop.
Lite spännande är det allt

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229