Oj vad klockan är mycket!

Värst vad sent det blir var o varannan kväll nu. Jag och Lars har börjat kolla på en dokumentärserie på Netflix (..tror jag det är..) och när ett avsnitt är slut kollar vi på klockan och på varandra...: ett avsnitt till..?? Svårt att låta bli.

Idag har jag målat. Jag övar och övar. Testar olika tekniker. Det är så vansinnigt roligt så jag kan inte med ord beskriva hur skoj det är!! Vad det ger mig! Vilka sköna känslor mitt inre fylls av när jag står där vis staffliet och bara målar!! 
Jag önskar dock att det vore lika enkelt som det ser ut att vara på alla de youtube-filmer jag kollat på... Och att det blev som man tänkt sig... Men det blir det inte!! Hahaha!!! Fast det är skoj ändå!!
Önskar att dukarna var lite billigare bara så att jag inte kände att jag behövde hålla igen... Man kan ju inte bara testa hur färgen fungerar på en duk och sen bara slänga den...tycker jag.
Dessutom har jag insett att jag vill måla på stora dukar! Nu har jag mest dukar i A4-format och det är lite för pluttigt...
Att stå vid ett staffli och måla fungerar faktiskt ganska så bra. Kroppen mår bättre av att stå än sitta. Men det är inget nytt. Jag har alltid tyckt att kroppen mår bättre av att stå än att sitta. Fast ligga är ännu bättre
Jag är så glad att jag hittat denna lilla hobby. Jag behöver göra nånting som fyller mig med både lugn och glädje. Inte bara städa,sortera och putsa...
Jag längtar efter att fortsätta måla!! Men har ju några "måsten" att klara av innan jag kan ställa mig vid staffliet igen. Men snart...snart ska jag måla igen!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229