Oj! Glömde...

Jag har ju gjort en illustration till idag! Den la jag bara ut på instagram.... Men glömde dela med mig av den här. På det viktigaste☺️ Min blogg.
Jag kände att jag kanske ”skojat” till det lite för mycket när jag illustrerade mig utan egna tänder men med löständer istället. Någon kanske tar illa upp och tycker att jag är respektlös.
Och det är så typiskt mig. Jag försöker gärna skoja bort allvarliga tankar. Jag driver gärna med mig själv och mina problem.
För vad annat kan jag göra??!
Ibland hopar sig mina bekymmer,problem och tillkortakommanden inom mig och runtomkring mig. Då blir den lite elaka humorn ett slags försvar. Jag skojar dessutom hellre själv om mig än att andra driver med mig.
Så när jag lagt ut bilden på mig med löständerna i högsta hugg så kände jag; ”gick jag över gränsen nu...?”
Och så pudlade jag!!
Jag ritade mig själv som clown som försöker roa andra... De flesta skrattar inte åt clowner. Och jag är väl ungefär lika töntigt o-rolig som en clown...


Vi har återigen haft en lat dag. Regnet har vräkt ner därute. Inte hela dan kanske men i stort sett så känns det så.
Jo,vi gjorde ett litet ryck på förmiddagen! Jag rensade i kylen och div skåp och Lars gick loss med dammsugaren och tog alla hörn,lister,under sängar och soffan! Sånt där jobbigt som tyvärr måste göras nu efter vintern... Vi har ju varit här alldeles för lite i vinter,då känns det som att det gror igen på ett annat sätt. Urk...
Annars har vi latat oss pinsamt mycket. Och det har varit jätteskönt!!
Jag har ritat en liten krumelurbild med färgade blyertspennor. Det är så avkopplande...
Det känns lite lyxigt att vara här en söndagskväll. Vi förlänger helgen.
Imorgonbitti sticker Lars till Skåne. Sen hämtar han upp mig på vägen hem.
Snart åker jag tillbaka och då tänker jsg stanna länge😃

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229