Ny stol!

Jag vaknade på tok för tidigt idag,innan halv fem. Men jag kopplade mig till pumpen och intog min frukost i sängen under lång tid. Jodå,jag somnade om också. Tack å lov!
Jag har fått nåt skoj idag! Jag har fått en ny skrivbordsstol! Specialanpassad för såna som mig. Dvs såna som har lite särskilda behov,som inte kan använda en vanlig stol på ett vanligt sätt. Den är är t.ex höjbar,man kan höja och sänka den mycket både upp och ner. Jag behöver ju ha den ganska låg när jag sätter mig och högre när jag ska resa mig. Det går även att vinkla sitsen så att man sitter framåt-eller bakåtlutad. Det går givetvis att låsa hjulen på den. Och jag kan använda den i t.ex köket när jag lagar mat. Då kan jag halvsitta mot den och åka runt i köket genom att sparka mig runt.

Jag är jätteglad och tacksam över detta hjälpmedel. Nu kan jag äntligen sitta vid ett bord och pyssla t.ex. Eller sitta med runt bordet när vi har gäster (om vi får det när pandemin lättat)
Som jag skrivit förut; jag är så glad och tacksam över all hjälp och alla hjälpmedel jag får. På sistone känns det som att de öst över mig hjälpmedel! Det är ju helt fantastiskt!
Sen vi flyttade hit till lägenheten och jag sökte hjälp ifrån kommunen så har jag verkligen fått mycket hjälp.
Jag tog en liten tRULLsanrunda i eftermiddags. Med betoning på just liten kanske...
Först tog jag hissen ner till markplan och åkte till apoteket. Vilket ligger i huset bredvid typ... Jag var inte så förtjust över att behöva gå in där men jag behövde hämta ut ett recept. Så det var bara att göra det helt enkelt.
En bra sak med att sitta på tRULLsan är att man automatiskt håller ett visst avstånd till folk👍🏼
Innan jag tog hissen upp igen åkte jag in på blomsteraffären som ligger i samma hus som vi bor i. Där köpte jag en kruka som jag fick lavendel planterad i. Jag älskar doften av lavendel!
Krukan fick sin plats på balkongen. Nu doftar det gott därute.

Gillar

Kommentarer