Ny fara upptäckt!!

Även denna dagen har innehållit diverse shopping till nya lyan! Jag har följt med de unga tu runt om i närområdet för att försöka hitta såna där "bra-o-ha-saker" till första boendet. Jag tycker ju att det är jätteskoj att pyssla med sånt så det var verkligen ingen uppoffring! Mer än fysiskt då förstås... Resten av dagen har jag tillbringat på min favoritviloplats här hemma: i altansoffan!!

Nåja,kanske inte heeela resten av dan,men en stor del åtminstone. 
Jag gick ner i källaren och tog en dusch ikväll. Skönt att slippa göra det imorgonbitti tänkte jag. Vi ska ju återigen ut och fara imorgon. Då vill man ju vara fräsch och fin. Men jag tycker det blir stressigt att hinna både äta en hel påse samt duscha och göra mig i ordning. Jag måste se till att få i mig så mycket mat som möjligt på morgonen tror jag. Då blir det lättare att orka med dagen. Jag har ju märkt att om jag slarvar så mår jag inte bra...
Därför kändes det smart att duscha ikväll. Men det höll på att sluta illa. Det är nästan pinsamt att berätta. Men jag har ju bestämt mig för att vara ärlig. Även om det innebär att jag lämnar ut pinsamheter om mig själv.
Jag höll på att dränka mig i duschen!!
Jag råkade få ner vatten i halsen och då passade musklerna i halsen på att krampa!! Det tog tvärstopp!!
Det låter kanske komiskt men jag lovar-det var inte roligt på nåt vis just då!!
Det lossnade ju till slut och jag hostade och fräste...tårarna sprutade. Usch...
Jag känner fortfarande av det faktiskt. Det bränner i halsen och jag har svårt att svälja normalt. 
Dessutom känns det som om jag håller på att bli förkyld och har börjat få lite slem i halsen. Jag har mina plåster hemma så om det inte blir bättre imorgon sätter jag dit ett bakom örat.
Men nu ska jag släcka och lyssna på min bok som faktiskt är lite tråkig...jag kommer aldrig in i den ordentligt... Men jag ska minsann lyssna klart!!
Har ställt klockan imorgon och har lite att pyssla med innan vi drar iväg på nästa utflykt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229