Ny dag!

Jag vaknade tidigt! Halv sex ungefär. Med en sprängande huvudvärk! Gick upp på toa,tog en tablett,la mig och kopplade mig till pumpen. Hoppades att jag skulle somna om men huvudvärken släpper inte och jag har svårt att koppla av riktigt.

Jag funderar på såna där glidlakan som många tipsat mig om. Det kanske börjar bli dags för såna... Jag har så svårt att vånda mig i sängen. Jag hittar ingen skön sovställning på kvällarna och då vill jag ju vända och flytta mig men det är så tungt och det är så svårt. Till slut somnar jag väl trots att jag inte ligger så bekvämt som jag önskat. Misstänker att det är därför jag vaknat med huvudvärk idag. Är även öm runt höfterna. Jag har ju en ställbar säng där jag kan höja både huvud-och fotändan. Det hjälper ju lite men jag glider ofta ner om jag har huvudändan lite upphöjd. Det är irriterande. Hur blir det då om jag har glidlakan...?
Att ligga skönt och kunna sova gott är ju viktigt för oss alla. Jag känner verkligen att det är viktigt för mig som ständigt känner den där tröttheten i hela kroppen. Numera så sover jag aldrig mitt på dagen som jag gjorde innan. Kanske beror det på att jag vilar varje gång jag ligger i soffan och äter..? Fast nu har jag börjat gå runt och äta minst en gång om dan. Eller "gå runt"...nja jag går ju liksom inte bara runt runt på måfå sådär. Jag gör annat samtidigt som jag "äter",får i mig näring. Jag lagar mat till familjen eller bara grejar i köket eller som nu i veckan; jag pysslar med mina bilder.
Men ååå förbaskade huvudvärk!! Jag får nog stänga ner mobilen och blunda. Pumpen pep nyss,halva flaskan är klar. Jag startade om den och kör andra halvan direkt. Kan alltså vila i 45 minuter till!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229