Ny bostad!!

Jaha! Då har vi flyttat! Nu har vi blivit Gislavedsbor! Vem hade kunnat ana det?!
Men faktum är att det känns helt ok. Mer än ok t.o.m. Lägenheten är helt perfekt för oss!!
3 r.o.k,öppen planlösning,inga trösklar,stort badrum,inglasad balkong på fjärde våningen med utsikt över centrum.
Den är bara fyra år gammal så allt känns nytt och fräscht. Visst,det finns några smågrejer som stör oss men inte värre än att man får stå ut. Det är ju trots allt en hyresrätt.
Flytten gick ok. Sönerna kom ner med en mindre lastbil och tog med sig de stora grejerna. Vi höll oss på behörigt avstånd trots att jag bara ville ge dem varsin bamsekram.
De körde iväg med lasset och vi andra (hm...Lars o Alma) städade av golven och packade ut det sista i bilen. Stackars Alma fick sitta trångt i baksätet för vi hade en hel del att ta med oss. Vi har ju trots allt bott i stugan i 10 månader.
Jag kände mig lite nervös inför mitt första möte med vår nya bostad. Men det hade jag ju inte behövt vara! Den är så himla fin! Passar oss perfekt! Lycka🥰
Jag hade ont kring min bål redan innan jag satte mig i bilen och det blev knappast bättre utav att jag satt relativt upprätt i 1,5 timme. Jag fick allt ondare och blev tröttare och tröttare. Jag fick överlåta allt uppackande och fixande till Lars och Alma. Själv satt jag bara i min fåtölj och kom med förslag och små tips (vilka kanske inte alltid uppskattades hihi)
Det kliar i mina fingrar av iver att sätta igång med uppackandet och inredningen. Men först måste jag sova. Och få bort smärtan.
Godnatt ifrån mitt nya sovrum😴

Gillar