Nu tar jag kvällen!😴

Idag har det inte hänt nånting extraordinärt som det ju trots allt gjorde igår. Det vilade en liten ”dagen-efter-känsla” här på nåt vis.
Jag går nog fortfarande i nåt slags chockartat lyckorus över att jag faktiskt ska få vaccinera mig redan på torsdag. Det är ju bara helt fantastiskt.
Även om jag inte kommer att ge mig ut i folksamlingar eller kramas med nån utanför familjen. Men jag behöver ju inte vara så livrädd och ständigt känna dödsångest. Jag ser fram emot en vår där jag kan ta min tRULLsa och åka ut och åka här i våra nya omgivningar. Och då är det kanske inte så farligt att stanna till en stund och prata med nån gammal vän som man kanske möter. För då är jag vaccinerad!
Jag ligger inte särskilt skönt i min säng här. Den har en slags mackapär som ligger under bäddmadrassen så att jag kan höja upp övre delen av madrassen om jag vill. Jag brukade ju tycka att denna sängen var ok men nu har jag blivit bortskämd av sängen jag sover i nere i stugan. Så jag får väl försöka hitta ett bra läge och sen hoppas att sömnen infinner sig...

Gillar

Kommentarer