Nu skiter jag snart i det☹️

Just nu har jag lust att bara ge upp. Sluta kämpa. Lägga mig här och bli ett kolli eller nåt... Jag orkar faktiskt inte med mitt s.k liv just nu.
Jag vet inte hur jag ska bära mig åt för att få det att fungera för mig. Jag vill ju inte bli beroende av hjälp ifrån andra. Jag vill kunna klara de mest triviala vardagssysslorna själv. När JAG har lust. Så fort man behöver någon annans hjälp så slutar
man vara självständig. Jag är livrädd för att bli beroende av någon annan. Det skulle göra mitt liv så begränsat och så meningslöst...

Nu mår jag bra av att styra min tid själv. Om jag vill handla på måndagen ena veckan och onsdagen den andra så kan jag det. Jag behöver inte be nån hjälpa mig,följa med eller anpassa mig efter nån annans schema.

Idag var det en sån dag. En dag där jag skulle göra ärenden. Jag hade några punkter som var viktiga och sen hade jag lite i bakhuvudet och tänkte; jag får se hur mycket jag orkar. 

Lars och Marcus packade ju ut allt skräp i bilen igår. Jag tänkte att det var lämpligt att börja med att åka och slänga det. Det var kallare ute än jag anat,det som såg ut som regndroppar på bilen hade frusit... Det betydde ju att det även frusit på på
vägarna. Det gick ändå bra att köra.

MEN!!

När jag kom till återvinningsstationen och skulle gå ut så gick det inte!! Det var glashalt utanför bilen!! Rena isgatan!! Och jag som har svårt att ta mig ut ur bilen i vanliga fall vågade inte ens försöka.

Jaja,jag får väl göra mina andra ärenden först tänkte jag. Och åkte till två olika affärer där jag tänkte göra några små inköp. Men samma sak hände där; det var snorhalt utanför bilen och jag kom inte ut.

Så fick jag för mig att jag minsann skulle unna mig en liten tur till Lindex och Kappahl. Jag måste ju ha mig en ny jacka. Dragkedjan är ju sönder i min vinterjacka. Jag tar alltid en tunn dunväst som jag kan knäppa under jackan.

Men jag hittade ingen jacka. Och inget annat heller... Jag gick där och blev alltmer nedstämd. Hur ska jag klara av att prova kläder...? Jag kan ju knappt klä varken på eller av mig själv...och då stå i ett provrum... Nä usch och fy!!!

Jag gav upp och åkte till Willys!!

Men fy f———n!!! säger jag!!!

Jag orkar inte handla längre. Det går inte. Jag måste ge upp. 

Jag har beskrivit det förut så jag tänker inte tjata om det. Men att lyfta och packa tunga varor knäcker mig. Vad ska jag ta mig till??!

Nånstans inom mig så har jag ett motstånd mot att t.ex handla på nätet. Det är ju när jag åker och handlar som jag lämnar huset...

Men kanske kan jag ge mig ut och göra andra ärenden bara...utan att handla mat...?

Och snart kanske våren kommer och då kan jag nog ta tRULLsan och ge mig ut och göra små ärenden.

Men som läget är nu så måste jag ta en allvarlig funderare på hur jag ska lösa det här med att handla. För som jag gör nu fungerar inte längre!! Nån förändring måste ske!

Jag slängde aldrig mitt skräp idag. När jag väl var klar med alla ärenden så var jag hungrig,trött och kissnödig!! Ville bara hem!!

Om jag orkar ger jag mig ut när jag ätit klart. Då borde isen smält och det går att komma ut ur bilen...

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229