Nu börjar det...

Nu har den infunnit sig... Stressen.

På fredag har vi student. Alma tar äntligen studenten och det ska vi fira!! 
Men det är en hel del att tänka på innan. Mycket som ska planeras. Förberedas. Köpas. Fixas. 
Jag har egentligen läget under kontroll. Och vi kommer att göra allting väldigt enkelt för oss. 
Men ändå.....
Alma har bjudit runt ett 40-tal. Men alla kommer inte. Det vet vi. Men det kan mycket väl dyka upp en del strögäster. Några kompisar som åker runt och sånt... Jag vill vara förberedd på allt.
Maten är fixad!!
Alma jobbar ju på ett konditori. Hon har beställt smörgåstårta och studenttårta därifrån. Så det är under fullständig kontroll! Men det är mycket annat som ska inhandlas. 
Dricka. Vin. Öl. Papptallrikar. Ja sånt där som går åt helt enkelt. 
Jag har börjat skriva en lista i alla fall! Det är jag ju bra på
Nu i helgen tänker vi förbereda så mycket som möjligt. Lars vill fixa trädgården. Det får han göra själv. Jag är inte till mycket hjälp där... Men vi har en sån fördelning i vanliga fall också. Traditionellt och gammalmodigt tycker säkert många. Men det passar oss. Jag älskar ju att pyssla inne med typiska "kvinnosysslor" (får man säga så???!! Skit samma! Jag säger så ändå!)
Jag vill absolut inte ha honom springande här och lägga sig i mina områden! (Mer än när jag behöver hjälp med att lyfta,bära eller andra tyngre grejer!) Precis som han inte vill ha mig i hans revir,hihi. 
Nu skriker nog feministernamen det skiter jag i! Detta är VÅRT sätt att leva! Det passar oss. Och vi är överens om att det är så vi vill ha det!! Huvudsaken är väl att vi båda är nöjda och glada
Nog om detta!! 
Jag räknar med en vecka som kommer att slita på mig och min kropp. Jag kommer att behöva anstränga mig mer än vanligt och göra mer än jag borde. Men ibland får det bli så!! Jag får vila veckan därpå!!
Då ska jag ta det lugnt,återhämta mig för att orka helgen därpå!! Då ska jag ju gå på den efterlängtade målarkursen!!
Ååååå vad det ska bli roligt!!! Det pirrar i kroppen på mig när jag tänker på det!! 
Kanske är det detta som gör att det här med stressen och oron inför studenten inte gör mig så mycket. Självklart kommer det att bli jätteskoj att ha fest och allt men vetskapen om att jag ska få göra nånting för MIG SJÄLV! Leva ut nånting som jag längtat efter i så många år... Ja det känns helt fantastiskt!!
Åååå va roligt det ska bli!
Jag har mycket skoj att se fram emot just nu!! Därför känns det inte så jobbigt att det även innebär att jag kommer att "arbeta" lite hårdare än jag borde...


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229