Nu är hösten verkligen här!!

Oj vad regnet vräker ner därute. Det blåser och viner i knutarna. Och regnets smatter mot taket ger mig nog tinnitus🙉
Det har passat bra att återigen sitta i min fåtölj med datorn i knät. Man sitter så skönt och datorn ligger bra där i knät. En fantastisk ”arbetsställning”. Det blir nog inga förslitningsskador där inte😉
Jag målade även klart en tavla idag. Det är en tavla som jag började med i somras. Jag ville göra en tavla i de färger som passar ihop med inredningen i vårt hem. Den går i skalan brun-beige-vit. Men det är ju inte särskilt spännande att måla i den färgskalan. Den är ju lite enformig och tråkig faktiskt.
Men för att göra det lite mer intressant så gav jag tavlan en mening. En mening som kanske bara jag förstår. Jag skissade upp halva ansikten,ett öga,en typ halv näsa och en halv mun. Ansiktena är mina barns. Jag har tagit deras profilbilder på Facebook och skissat upp deras ansikten i lite lösa drag. Som en mall. De finns till vänster i tavlan. På högersidan finns mitt barnbarn. Han är dock kvar i Afrika så jag ritade konturerna av just Afrika kring honom.
Jag fyllde i de viktigaste ”strecken” med tusch. Sen började jag måla i dessa bruna och beige nyanser i det som var tänkt att vara ansikten. Och därefter täckte jag resten av tavlan med mer bruna och beige fält. Lite hipp som happ. Men mellan min son och hans son målade jag ett kraftigt band,som dock har några skav och hack i vägen för att bandet ska föra dem tillsammans.

Låter det flummigt och diffust...? Jo. Så är det säkert. Men det är lite sån min hjärna blir här i ensamheten. Djupsinnig och flummig.
And I like it🤗

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229