Njuter i stugan

Det var skönt att vakna i stugan idag. Alternativet var ju att vakna hemma och därefter packa ut i bilen och åka hit. Men då hade ju halva dan gått innan vi kunde njuta av vår lilla stuga. Så det var riktigt skönt att vakna upp härnere.
Vi tog bara en kopp kaffe här innan vi begav oss till köpcentret Hallarna (f.d Eurostop). (ja jag åt självklart min sondmat först) Ebba valde att äta sin frukost på ett café där istället. Jag kopplade mig till pumpen och åt den andra halvan av sondmatsflaskan när vi satt där. Tyvärr har jag glömt min ryggsäck hemma. Den där ryggsäcken som är utformad för att sätta in både pump,slang och flaska men som ser ut som vilken ryggsäck som helst och döljer istället ”det där”.
Men nu har jag kommit såpass långt i min acceptans av sjukdom,sondmat och handikapp så jag klarade av att lägga upp flaskan på bordet framför mig,ha pumpen i knät och koppla fast slangen i min knapp och sen bara struntade jag i ifall nån tittade snett eller tyckte nåt om mitt tilltag.
Kände mig stark💪🏼
Ingen sa nåt. Ingen kräktes. Ingen gav mig ens elaka blickar.
Så det fungerade.
Jag var ju dock inte klar med min mat när Ebba hade ätit upp sitt men vi hade ingen lust att sitta kvar. Så jag samlade ihop mina pinaler och försökte hålla flaska + pump i någorlunda rätt läge för att det skulle fortsätta fungera. Sen satt jag i rullstolen som Ebba körde och där höll jag ett stadigt grepp i pumpen och ett i sondmatsflaskan. Det funkade men visst hade det blivit betydligt enklare ifall jag haft min ryggsäck.
Nu är jag extremt trött. Jag väljer att avsluta här så ska jag försöka vara lite piggare imorgon.
Godnatt

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229