Njuter!

Jag älskar vår lilla enkla stuga! Livet här är så enkelt. Så litet och så mysigt.
Jag har mått bättre idag. Tack o lov.
Lars åkte iväg på den där mc-mässan på förmiddagen. Då gick jag runt här och pysslade. Precis som jag planerat. 
Vi köpte bl.a nya vinglas på Ikea i höstas. Både vitvinsglas och rödvinsglas. Hemma har vi haft två olika uppsättningar med whiskeyglas så jag har tagit ner den ena hit.
För vi köpte ju ett nytt vitrinskåp i slutet av sommaren så nu får vi äntligen lite mer plats för lite olika glas.
Så idag har jag diskat glas och ställt in i skåpet. Fixat o donat med det lite. Jag kan bli lite petig så jag höll på ett tag innan jag var nöjd. Därefter fixade jag lite med köksskåpen samt diskade alla mina färgade glasgrejer som jag har stående i vårt lilla köksfönster.
Sånt här är ju precis sånt som jag älskar att göra!! Det är perfekt "arbete" för mig! Det är så roligt. Så lagom arbetsamt. Och ändå känner jag mig nöjd med mig själv efteråt. Som om jag utfört en bragd eller nåt!
Får se ifall jag blir prisad nästa år
Bragdguldet nästa!
I eftermiddags åkte vi på en liten Roadtrip. Det är alltid mysigt att åka runt i Halmstad lite. Och jag fick min vilja igenom; vi åkte ut till Grötvik. Jag bara älskar att åka ner dit. Det är nåt med naturen och havet just där.
Jag är ju löjligt förtjust i havet. Jag dras till det. Det är som en magnet. Jag fascineras av havet och dess krafter. Men mest är det nog öppenheten. Man blickar ut över havet och det bara fortsätter. Det finns ingen ände inom synhåll. Och man blir medveten om sin litenhet. Och om världens storhet. Det är mäktigt.
Lars förstår inte alls min passion och fascination för havet. Han förstår inte varför jag måste se havet minst en gång under en sån här kort vistelse. "du har ju sett det så många gånger" säger han. Det ser likadant ut varje gång. 
Jo det kanske det gör. Men ändå inte. Det finns väl ingenting som är så föränderligt som just havet. Det ändrar sig hela tiden,rör sig och gör om sig.
Jag bara älskar’t!


Kanske bor det en Sjöhäxa i mig trots allt...?
Jag heter ju ändå Ursula

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229