Njuter!

Jag har det så oförskämt skönt här i min ensamhet. Ja,Lars åkte hem tidigt i morse men jag stannade kvar här i stugan. Jag gör som jag brukar när jag är här,jag tar det onödigt lugnt!! Jag har plockat och sorterat lite. Har blivit hård i mitt s.k rensande. Jag tänker göra mig av med allt onödigt,har insett att vi har på tok för mycket saker! T.o.m härnere i stugan börjar det bli lite för mycket. Det jag tog hit när vi "flyttade hit" för 4-5 år sen har jag tröttnat på och det tänker jag absolut inte behålla av nostalgiska skäl.
Så jag höll mig sysselsatt på förmiddagen. I eftermiddag har jag njutit av att våren har tjuvstartat lite här i Halland. Solen gassade men visst var det isande kallt! Men när jag placerade min solstol i mitt goa hörn på altanen och svepte en filt runt mig så kunde jag vända näsan mot solen och drömma om bättre tider!! Årstider!! 


Lite komiskt ändå att nyheterna har svämmat över av bilder ifrån vårt avlånga land där folk visar upp hur mycket snö de har!! Tvärs över landet,på ostkusten,där jag har min släkt och alla mina barndomsvänner,där har de tonvis med snö!! Har fått se massa bilder på vänners trädgårdar och annat... 
Det känns helt surrealistiskt. Jag tänker mig ju att hela landet har vår... Men inte ens hemma i Anderstorp verkar det vara vår. 
Jag är så glad att jag är här!! 
För även om det är rysligt kallt så är det barmark och luften känns löftesrik.
Som sagt så är det väldigt kallt så när det blev lite disigt sjönk temperaturen rejält och då gick jag in. Skulle ändå äta. 
Jag roade mig med att teckna lite. Det blev ett självporträtt. Ett porträtt på mitt sneda ansikte... Ju mer jag tittar på bilden som jag la upp här igår,desto mer ser jag ju hur mitt ansikte hänger... Kommer det alltid att se ut såhär???


Och kanske ännu värre...
Mitt ansikte ramlar ner.
Det gör mig faktiskt ledsen. Jag tycker det är jättejobbigt. Jag skulle helst vilja gömma mig. Det känns inte alls bra...

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229