Negativ

Jag känner mig lite nedstämd och negativ just nu (men av erfarenhet så vet jag ju att det antagligen vänder sen)
Jag vaknade återigen av att jag hade det jättejobbigt med andningen. När jag sover alltså...  Det var samma sak igår,då vaknade jag vid fyra,idag vid halv fem. 
Det känns som att det liksom knyter sig i mellangärdet,luften orkar inte krångla sig igenom där. Och sen ska det igenom mellan mun/näsa och svalg,där är det som en liten krök och den kommer knappt luften igenom utan att jag koncentrerar mig.
Det är tungt...
Och hur jag än ligger just nu så påverkas min andning. 
Jag höjer huvudändan. Jag ligger på sidan...och på andra sidan... Vid varje förflyttning blir jag andfådd.
Jag känner att det kanske vore bättre ifall jag gick upp. Men jag är ju så trött... Jag håller på att gäspa för att fylla upp min hjärna och mina lungor med uppiggande ny luft. Det hjälper inte mycket...
Ska det bli en "sån" dag idag!?
Om det inte ösregnar och är storm därute sen så kanske jag borde ta en runda med tRULLsan. Få lite frisk luft. Ibland hjälper det. 
Jag måste bara berätta om hur jag fick panik igår. Bara sådär!!
Jag besiktigade ju bilen för ett tag sen,då sa de till mig att jag hade väldigt dåligt med luft i däcken. Det behövde åtgärdas,helst direkt. 
Jag nämnde det för gubben och tänkte att då fixar väl han det hihi!! För jag vet inte hur man gör!!
Det där glömde jag givetvis bort sen.
Så skulle jag skjutsa Lars till Gislaved igår,därifrån skulle de ta Katarinas bil. Och när han packade ut såg ju han hur lite luft det var i däcken. Och han började direkt att tala om för mig att jag måste fixa det NU! Så fort som möjligt. Han hann ju inte nu när de skulle iväg...
Och då flippade jag ut!!
Jag fick panik!! Min bil ska bara fungera! Jag klarar inte av när den krånglar. Vid minsta lilla trubbel så ber jag Lars fixa det. Och han gör det!!
Jag vet! Jag har världens bästa sambo!
Och ja. Jag vet! Jag är ett våp!!
Feministerna slår nog bakut nu! Men sån är jag och det tänker jag INTE ändra på! Jag har ingen som helst lust att börja göra "manliga" saker!! Usch!!
(dessutom vill jag inte att min man klampar in på mina områden! Där är jag väldigt bestämd.)
Hursomhelst så sa Lars att jag måste pumpa i luft i däcken NU!! Så fort jag släppt av honom. Tiden drog iväg... Och jag hade panik. Var nog inte särskilt trevlig när jag vinkade av min käre sambo.
På vägen hem skulle jag hämta upp sonen på jobbet. Och därnere har de en sån där kompressor som man kan ha när man pumpar däck. Så jag åkte dit,körde in bilen där de lastar och gick in för att be honom hjälpa mig. Men mötte de andra "gubbarna" först och med panik i rösten,ja jag pratade säkert i falsett!!,så sa jag att jag nästan hade punka och måste pumpa däcken men visste inte hur man gjorde bla bla bla bla.... Att Lars hade skrämt upp mig rejält för att sen ha bråttom iväg....
Ja jisses sicket våp jag är!!!
Idag skäms jag!! Fy som jag bar mig åt!!
Men jag hade panik! Lars hade berättat vad som kan hända när man kör med för lite luft i däcken... Ett av däcken gick nästan på fälgen sa han...
Men grabbarna på fabriken är ju bara bäst!! De fixade detta på nolltid!!
Trots att jag kom inrusande ett par minuter innan de skulle gå hem...
Hur ska jag kunna tacka dem???!
Apropå att jag kom "inrusande"....
Hm! Det är väl en sanning med modifikation!
Jag var så uppjagad så jag brydde mig inte ens om att ta ut kryckan när jag gick in i fabriken. Istället stapplade jag fram,både stressad och livrädd att ramla.
Jag kom på mig själv att jag gick som nåt av spökena i de gamla tecknade Scooby Doo-filmerna som visades på jullovsmorgon när vi var barn. 
Som jag för övrigt var livrädd för... Fick ropa på mamma och pappa när det började☺️
Jag var en mes!!
Jag råkade berätta det för mina barn när de var små. Det var dumt...
Jag har fått höra det många många gånger genom åren...

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229