Nationaldag 🇸🇪

Jodå. Det blev bättre. Jag ryckte upp mig och kunde till slut tycka att det var rätt ok.
Pga vårt s.k bilproblem - vilket egentligen är ett självförvållat problem då min bil står nere vid stugan - så är jag ju lite låst här hemma. Men jag kunde ta Lars bil till affären när de jobbat klart. Jag handlade hem lite godsaker för att fira Nationaldagen. Vi hade bestämt oss för att grilla ikväll.
Men eftermiddagen tillbringade jag med att kolla på när Lars oljade vårt kök. Tänk att det kan vara så rogivande att kolla på när andra arbetar,Hihihi!
Våra grannar skulle också grilla ikväll så vi bestämde oss för att göra gemensam sak och grilla tillsammans. Det blev ett härligt hopakok av våra olika kött och tillbehör. Usch vad jag saknade att kunna äta just ikväll... Men jag fick sitta i en badenbaden bredvid och vara kopplad till pumpen så jag åt tillsammans med dem ändå. Och det var ju det viktigaste.
Vi satt på vår altan och vi hade det riktigt trevligt.
När det blev dags att bryta upp fick Lars lyfta upp mig ur badenbaden... Det är verkligen helt kört. Jag kommer inte upp själv.
Och pga det så är jag en blekfis i år! Jag har nog aldrig varit så blek som jag är nu. Jo möjligtvis när jag haft maginfluensa eller nåt.🤮
Fy vad jag längtar efter att kunna sitta i solen och njuta!! Undrar om jag nånsin ska kunna det igen...?
Jag har googlat på extrahöga solstolar men jag har inte hittat några. Däremot så har jag en liten idé! Om vi köper en solsäng i trä,kanske på Ikea för de är ju ändå en byggsats liksom. Så kan man byta ut benen mot några längre brädbitar så att sängen kommer upp lite mer. Det borde väl gå???
Jag önskar att jag var kapabel att snickra,såga och pussla ihop en ny solsäng alldeles själv... Jag avskyr att be nån hjälpa mig med det. Jag känner mig så jobbig.
Jag känner mig alltid jobbig.
Det är väldigt trist....

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229