Mysig mamma-dotter-dag

Jag är trött ikväll. Jättetrött. Men ikväll beror det (tack o lov) på att jag helt enkelt hållt igång lite mer än jag orkar. 
Jag och Alma har haft en heldag på det nygamla köpcentret Hallarna här i Halmstad. En del av det tillhörde det gamla köpcentret Eurostop men det har byggts ut och byggts om till ett helt nytt,större,modernare och fräschare köpcenter. Det är jättefint
där nu!! Verkligen! 

Vi tog bilen dit. Vi har cykelavstånd (scooter-avstånd) men vädret kändes osäkert.

Och nu när jag har mitt parkeringstillstånd så blir ju allting så mycket lättare. Det är ju helt fantastiskt att jag fått det. Jag är lyckligt lottad!! (nja...kanske inte...är ju inte lycklig över att vara sjuk...men känner stor tacksamhet över all hjälp
jag fått på sistone)

Jag parkerade nära en ingång och vi packade ut Rulle. Min rullstol. Jag hade även tagit med mig min nya fina ryggsäck som är specialtillverkad för att få plats med sondmatspåse och själva pumpen. Jag laddade den och så hängde vi den över ryggen på Rulle.
Sen kunde jag sitta där i och åka runt och äta. Det är ju helt fantastiskt!! Och inte en människa fattade att jag var fastkopplad till en pump. Rätt in i magen! 

Detta är ju bara så häftigt!!

När Alma blev hungrig satte vi oss vid ett bord på Espressohouse. Hon åt lite "lunch" och det gjorde ju jag också,hihi. Jag smuttade även på en smoothie. Det gick lite trögt men jag fick i mig det mesta. 

Sen gick vi runt därinne på detta fina nya köpcenter. Vi gjorde några små fynd på rean. Så skoj!! 

Jag känner mig väldigt trygg när Alma kör mig i rullstolen. Det är inte längre jobbigt att vara den där som sitter där i rullstolen och är i vägen och stoppar upp köer och annat. Nånstans inom mig har jag börjat acceptera det själv....jag tycker inte
längre att jag är mindre värd för att jag sitter där jag sitter. Det känns skönt. 

Visst. Ibland kommer det över mig...jag mår lite dåligt över att livet är som det är. Men för det mesta är det ok. Jag gillar läget...

Vi gjorde några andra stopp när vi ändå var ute och gjorde dessa ärenden. Lika bra att passa på. Jag behövde ju inte skynda mig hem för att äta!

Jag kan ju meddela att det var väldigt lugnt i affärerna idag. Sverige spelade VM-fotboll samtidigt som vi gick runt inne på Hallarna. Det var skönt att gå runt därinne när där var så otroligt lugnt. 

Men sen åkte vi hem. Och då var jag så trött så jag ville bara slänga mig på sängen och ligga helt still!!

Efter det har jag inte gjort många knop! Min kropp har känts urlakad och mörbultad på samma gång. Det har känts som att jag inte sovit på en vecka!

Så vid halv tio gav jag upp. Min säng lockade och den är så skön. Jag har höjt upp den lite både där uppe och där nere,bullar upp kudden och snart ska jag lägga mig så som det känns bäst. Sen hoppas jag att sömnen kommer snabbt,jag är så trött.

Men det är det värt! Har haft en härlig dag med mon yngsta dotter

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229