Mysig eftermiddag

Jag har nog nytta av vilan än. Eller jag hade det åtminstone på förmiddagen idag. Jag snabbstädade litegrann. Bara på mittenvåningen. Och jag bakade återigen! Andra gången på två dar! Vad är det som händer???!
Idag fick det bli en kladdkaka. Jag hittade inte mitt bästa recept så det fick bli ett som jag googlade fram. Jag städade upp i köket under tiden kakan stod i ugnen,vispade grädde och förberedde en bricka samt laddade kaffebryggaren. Sen la jag mig och åt.
När jag ätit klart hann jag fixa till en del andra smågrejer innan mina gäster kom.
De kom strax efter klockan tre. Det var två väninnor sen tonåren som kom och hälsade på. Det är ju underbart med ungdomsvänner. Man känner varann på ett annat sätt än dem man lärt känna i vuxen ålder. Jag påstår inte att det ena är ”bättre” än det andra,men visst finns det en skillnad. Nånting händer i en när man hänger med barn-eller ungdomsvänner. Nåt speciellt...
Men nu till det tråkiga i sammanhanget...
Det kändes inte helt ok att ligga i sängen och umgås. Jag får en känsla av att vara mer sjuk liksom... Men visst mådde kroppen bra utav det. Alternativet hade ju varit att vi satt i TV-rummet. Jag i fåtöljen och de andra i soffan. Men vi kom gemensamt fram till att sängen blev bra. Eller bra...? Självklart kändes det inte bra.
Hursomhelst så umgicks vi där kring vårt stora matbord med kladdkaka och grädde på bordet. Sen var det bara att babbla på,
Men så till det svåra.... Mitt tal var så otydligt idag så jag skämdes faktiskt.
Jag får skriva mer när jag vaknar. Är alldeles för trött...😴
Godnatt

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229