Mysig dag.

Vi fick en mysig dag med vår dotter igår. Det var skoj att komma hem till henne och det var härligt att umgås med henne.

Vi åkte en runda till Ikea. Vi gick runt där lite och jag köpte lite ljus (som man brukar). Även det var lite mysigt. Vi stannade hos henne och tittade på Melodifestivalen så klockan hann bli mycket innan vi kom hem inatt. Men det får det vara värt. Jag låg och vilade väldigt mycket och väldigt länge hemma hos Ebba. Det var nog en orsak till att jag faktiskt orkade med bilresan hem. Plus att jag kunde gå raka vägen och lägga mig när vi kom hem.
Jag hade nämligen en stund där jag mådde riktigt tjyvens. Det händer nånting med mig när jag måste sitta stilla för länge. Jag blir alldeles matt och nästintill yr. Känner mig nästan svimfärdig... Det var därför jag la mig på Ebbas säng och blundade. Och där blev jag kvar liksom... Svårt att förklara.... men jag mådde rätt kass en stund där. Som tur är så återhämtade jag mig och orkade vara med sen.
Jag kan inte förklara varför det blir sådär... men jag sätter det i samband med för mycket,för länge,sittande fastlåst i samma läge. Jag har ingen aning om varför min kropp reagerar så starkt mot det. Jag tror inte det har så mycket med IBM att göra... Men allt i min kropp,mitt inre,har förändrats sen den här förbaskade sjukdomen drabbade mig. Och ja,det är både fysiskt men kanske mest psykiskt. Och jag som känner efter och analyserar... IBM har verkligen tagit över mitt liv! Det är inget jag är glad eller stolt över. Tvärtom. Jag känner att det är ett misstag ifrån min sida. Det är pinsamt. Hur har jag kunnat låta det ske?
Nej usch vad tji jag blir på hela skiten!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229