Morrn morrn

Ligger påklädd på min säng. Har ätit en omgång och sen varit uppe och pysslat med div morgonbestyr här på övervåningen. Har tagit bort 3 av 4 ljusstakar/stjärnor. Det är bara den som hänger ut mot gatan som är kvar. Den får sitta uppe till efter helgen. 
Har annars bara En riktig plan för dagen; att handla. Det behövs inte så mycket men vissa saker är helt slut. Dessutom behöver jag köpa mig en ny stiftpenna. Jag fick en sån fin bok i julklapp; "Boken om mig". I den ska jag fylla i massa information om mig själv. Den får bli ett komplement till den egna boken jag håller på med,och som jag skrivit på i några år... Mitt mål var att den skulle bli klar till min 50-årsdag Hahahaha!! Just det målet uppfyllde jag inte!!
Tillbaka till stiftpennan; den ska hag använda när jag skriver i boken. Vill ju kunna sudda och rätta till om jag skriver fel..
Detta är bara En rolig grej jag har framför mig (att fylla i boken) Just nu så kliar det i alla mina fingrar för jag känner hur jag fylls av kreativitet!! Jag vill teckna,måla,pyssla med album!! Och jag vill rensa!! Jag vill gå igenom våra skrymslen och sortera,rensa,kasta,skänka!!! 
Detta är ett ganska typiskt januarifenomen för mig!! Såhär känner jag såhär års. 
Så till alla som oroar sig för att jag har tråkigt och är sysslolös; sluta oroa er!!☺️
Jag är kanske inte världens mest sociala och den som går på aktiviteter med andra människor. Men det är inget nytt. Har aldrig varit sån. Har aldrig haft behovet att träffa folk. Tycker det är jätteskoj men jag Behöver det inte. Jag trivs i mitt eget sällskap i mitt eget hem. Och jag kan lätt fylla en dag med kreativa aktiviteter. Huvudet svämmar över av idéer och massa lust!!
Det är väl bara kroppens förmåga som hindrar mig ifrån att gå bananas!!
Men jag ser framför mig hur jag sorterar och rensar på förmiddagarna när jag är som piggast. När jag sätter mig för att äta skissar jag eller fyller i min bok. Och på eftermiddagarna så målar jag eller nåt annat skojigt och kreativt. Åtminstone de dagar jag inte behöver handla,städa,stryka eller träffa nån.
Får jag säga att jag är rätt nöjd med mitt liv?? Eller är det provocerande??!
Fast det är ju egentligen inte helt sant!!! Det är sååååå många dagar som jag inte är det!!
Men jag säger som Kenta sa en gång:
Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag har tron på mig själv.....


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229