Missunnsam?

När jag läser igenom vad jag skrev igårkväll så låter jag väldigt negativ och missunnsam. Jag är egentligen inte missunnsam...jag vill bara inte veta hur mycket alla andra njuter av sommar och semester. För jag vill ju också vara en del av allt det där...

Äsch det är komplicerat! Mina känslor är dubbla och okontrollerbara...
Jag borde nog sluta att kolla Facebook!! Det är där jag ser vad jag går miste om!!
Men jag kan ju inte låta bli... Av ren slentrian så plockar jag fram mobilen när jag äter...har ju 45 minuter på mig att slösurfa... Efter att ha läst både Aftonbladet och Expressen så är det klart att det blir tid över för Facebook. Och då får jag skylla mig själv för det är där jag får all information om hur folk njuter av sin semester. Och då känner jag mig utanför. Trots att jag valt det själv!!
Eller valt och valt.... Jag har ju knappast valt att bli sjuk!! Men sjukdomen har fått mig att välja bort det sociala livet. Det är sjukdomen som fått mig att tappa tron på mig själv och min sociala förmåga. Och därmed placerat mig utanför. 
Många gånger är det skönt att stå utanför. Att få skylla på sjukdomen... Så det är inte bara negativt.
Men den har verkligen gjort mig till en helt ny människa! Jag känner inte alltid igen mig själv. Det är skrämmande.
Och det är väl det som gör det ännu svårare att vara social. Kompisar och vänner förväntar sig att träffa den gamla vanliga Ursula och så kommer den här nya istället. Folk kör på med gamla skämt och jargonger som jag inte längre hänger med i...jag blir lite förvirrad,osäker och vet inte riktigt hur jag ska svara... Det känns fruktansvärt!! Nej,det klarar jag mig utan!!
Jag får nog acceptera att jag numera är en inåtvänd och tråkig person och så göra det bästa av det. 
Som vanligt får jag GILLA LÄGET

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229