Missräkning!

Nu har min kropp fått nog verkar det som!

Trots att klockan var närmre tolv innan jag väl somnade igår så vaknade jag klockan fem idag. Jag har så ont i mina svaga och slitna muskler! Det både brinner och pulserar i dem samtidigt som det känns som om jag håller på att få kramp,främst i mitt högra muskelsvaga ben. Jag håller på att bli galen! Har tagit värktabletter men det verkar inte bita på detta onda. 
Jag tror jag skulle må väl av en dag i sängen eller nån annanstans där jag kan vila skönt,altansoffan kanske. Men jag vet att jag inte skulle kunna koppla av där för länge. Jag har alldeles för mycket stök jag måste ta hand om! Främst i köket nu när nya spisen är på plats. Men även resten av huset skulle behöva en omgång! Det har dragits runt en massa nu när Alma håller på att flytta...det lär ta tid att få ordning igen. Med tanke på min oförmåga att arbeta effektivt under längre stunder... Jag måste ju pausa stup i kvarten och då stannar allt av och jag blir frustrerad över att allt tar så lång tid! Fy vad stressad jag blir över att tänka på allt jag har att ordna med...och ont har jag!!
Usch så gnällig och kinkig jag känner mig! Jag önskar jag fick somna om nu,sova tungt i några timmar och sen vakna utsövd och utan smärta!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229