Min underbara säng!

Ja jag tjatar om min säng. Men det är verkligen i den jag mår som bäst. När jag ligger här så känner jag mig "som vanligt" vilket jag sällan gör annars. Mina svagheter gör sig påminda hela tiden när jag är uppe och går eller "gör nåt".
Men här i sängen så kan jag förtränga dem. När jag hissar upp både fot-och huvudändan litegrann så känner jag inte ens att vänsterarmen och högerbenet är matta och svaga... Och i och med att huvudet är lite upphöjt så går det ganska ok att svälja
och andas. 
Ikväll har jag legat här med hörlurar i öronen och TV4 på i-paden. Jag har kollat på Idol bl.a. Lars valde partiledardebatt på Aftonbladet TV som han streamade på vår vanliga TV. Jag orkar inte med dessa debatter. Det kommer inte fram några vettiga åsikter
i dem ändå,jag tycker de lägger ner mest krut på att kritisera varandra. Jag avskyr dessa tjafs. Kanske beror på att jag själv är konflikträdd...? Jag gillar inte att se eller höra andra bråka och tjafsa heller.

Jag skulle uppskatta politik och politiker bättre ifall de pratade om sina åsikter och visioner istället för att hela tiden klaga på andras.

Dagen har innehållit lite av varje. Jag har städat rummet jag bor i,vårt matrum. Här var det ovanligt dammigt (konstigt va??!) Men jag har även putsat ett fönster och bytt gardiner (det fick jag dock hjälp med!) 

Efter min långa lunch med tillhörande vila åkte jag och slängde skräp i återvinningen samt handlade lite.

Men sen fick det räcka!

Sängen lockade!! Här har jag tillbringat mina vilopauser idag. Härligt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229