Min dag i lite bilder!

Jag och Ebba bestämde oss redan igårkväll för att vi skulle ta en runda på stan idag på förmiddagen. Ända sen vi kom ner hit så har jag längtar efter att måla lite. Jag tog inte med mig några målarprylar,jag tog för givet att sånt går att köpa här. Jag är med i en Facebook-grupp som heter Nerja Friends Scandinavia,där kan man tipsa eller fråga om olika saker. Jag skrev en fråga där häromdan och undrade om nån visste om och var man isåfall kan köpa målarprylar. Och fick mycket bra svar! Så idag gick jag och Ebba dit. De hade hur mycket roliga saker som helst!!
Men innan jag handlade så gick vi en runda i stan. Vi kikade in i de små mysiga butikerna och strosade längs de smala gränderna. Jaja,jag åkte givetvis i min rullstol. Men innan vi åkte hem igen så gick vi tillbaka till målarburiken och jag försåg mig med ett stort block som man kan måla både akvarell och akryl i. Färger och penslar! 

Jag hade kunnat köpa mycket mycket mer!! Det var som att gå in i en godisaffär!! Vill bara ha! ha! ha!!
Väl här hemma borde jag vilat... och jag borde lagt mig i solen... och jag borde diskat...
Men mina fingrar glödde av längtan!!
Jag satte genast igång att måla!!
Det är Ebbas sista dag! Tidigt tidigt imorgonbitti (ja inatt egentligen) så åker hon hem. Saknar henne redan...
Hon njöt av solen in i det sista i eftermiddags. Låg på terassen och hade det skönt.
Och på terassen har vi ju ett par stora krukor med växter som större delen av året bara är gröna långa blad. Ser lite småtråkiga ut. Men så förra året när vi kom hit vid denna tiden på året fick vi nästan en chock!! Ur dessa tråkiga blad reste sig ståtliga liljor!! Ja de såg ut som amaryllis!! Otroligt fina!!
I vår har vädret varit betydligt kyligare än förra våren så dom är nog lite sena. Men vi ser hur knopparna växer dag för dag.


Snart brister de nog ut i full blom!
Och när vi nu ändå är inne på naturen; jag satt i soffan och åt här ikväll. Och eftersom jag har ögon som är inställda på att upptäcka minsta lilla kryp,spindel eller skalbagge,eller andra otäcka och livsfarliga levande varelser så såg jag den direkt!! 
ÖDLAN!!
Den satt på insidan av markisen utanför pardörrarma från matplatsen...


Den är kanske 8-10 cm lång...men ändå så skräckinjagande
Hoppas jag kan sova utan att drömma mardrömmar nu...
Avslutar med en bild på vårt hus nerifrån gatan. Till höger,under markiserna,står vårt spabad som vi suttit i hela kvällen! Vi har haft det varmt och gott i bubblorna i badet! Hela kroppen känns mjuk och avslappnad. Det kan nog tränga bort bilderna av ödlan...

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229