Miljöombyte!

Ikväll skriver jag ifrån min säng i stugan! Det känns skönt att vara här igen!
Om det inte vore för några ”små” detaljer...
Jag har ingen fåtölj här längre. Den tog vi ju med oss till lägenheten när vi flyttade dit. Så nu får jag sitta (ligga!!) i soffan. Det är inga problem för man ligger skönt i den också.
MEN!!
Jag kommer ju inte upp ifrån den!
Så Lars måste lyfta upp mig... Det känns inte alls bra. Dels för att jag känner mig så fruktansvärt värdelös och klumpig och otymplig! Men mest för att jag förlorar ännu mer av min självkänsla. Att vara så beroende av någon annan känns riktigt ruttet. Jag fylls av sorg i hjärtat... Jag förlorar liksom en liten bit av mig själv varje gång jag behöver be om hjälp med nånting som vanligt folk gör utan att tänka och som jag själv gjorde för bara några månader sen. Det gör ont..💔
Halvvägs ner kom Lars på vad vi glömt hemma!!
Min förhöjda toalettsits!!
Den som gör att jag har en något större chans att komma upp ifrån toaletten. Vi tog med den hem härifrån när vi flyttade härifrån i januari. Jag var tvungen att använda den UPPEPÅ den förhöjda toalettsits som jag fick av kommunen. Så nu är ju toaletten hemma såpass hög att jag kan sitta och dingla med benen! Och jag kommer upp hur lätt som helst!

Så hur mycket jag än älskar att vara här igen så förtar de här grejerna lite av glädjen. Jag känner mig lite missnöjd och besviken.
Jag hoppas att en natts sömn ska göra mig lite mer positiv inombords. Tyvärr kommer jag ju inte upp ifrån min säng heller så om jag måste gå upp inatt blir jag tvungen att väcka Lars... Det känns ju inte så kul.
Men jag får väl försöka göra som jag brukar (fast den här gången blir det inte lätt!!)
Jag får helt enkelt försöka Gilla Läget...
För vad annars kan jag göra???

Gillar

Kommentarer