Midsommar..? Javisstja…

Dagen efter midsommarafton kan vara en jobbig dag för många. Dock inte för oss i år. Det var riktigt skönt att vakna upp till en helt vanlig lördag utan krav på att ”göra nåt”.
För vi har inte gjort ett dugg.
Jag har inte mått lika illa idag som jag gjorde igår och i förrgår. Men däremot har jag haft vansinnigt ont där jag brukar ha ont. Dvs runt överkroppen,främst nedanför revbenen. Där går som ett bälte kring kroppen och det moler och värker så det tar andan ur mig ibland. Men det finns tabletter mot det och dom äter jag. Annars skulle jag inte stå ut. Smärtan kommer utav (troligtvis?) bältrosen jag fick häromåret. Och den kan tydligen hålla på att spöka såhär i några år… Det är ju uppmuntrande att höra☹️
Ibland undrar jag vad i helvete jag gjort för ont för att ”förtjäna” alla jäkla krämpor och skit jag ska behöva dras med!!
Ja! Här är det befogat med starka svärord!
Jag är så innerligt trött på att vara sjuk och tyvärr i ett sådant skick så att jag faktiskt inte fungerar normalt i det vanliga vardagslivet. För så är det ju. Jag kommer antagligen att bara behöva mer o mer hjälp för att klara av vardagen. Lars kan ju inte ta hand om mig på heltid. Han har ju ett jobb att sköta.
Men jag hoppas att det dröjer ett tag till innan jag måste ta till sån hjälp också. Jag vill ju klara mig själv. Jag behöver vara ensam. Jag vill inte ha nån hos mig hela tiden. Usch…hemska tanke.
Tack o lov ändå för att vi fått tag i den här lägenheten! Här är det betydligt lättare attlevamedibm!! Jag älskar att bo här!!
Tyvärr så finns det ju ett stort hus som måste rensas och röjas i. Sälja så småningom. Men som tur är så bor ju sonen där tillsvidare. Han väntar fortfarande på att hans fru och hans son (mitt barnbarn😍) ska få komma till Sverige. Jag förstår inte varför det ska behöva ta sån tid….
Vi är många som längtar efter dem🥰
Men främst längtar ju min son efter sin familj…
Det är så sorgligt. Det gör ont i mitt mammahjärta när jag tänker på det💔

Gillar

Kommentarer