Midsommar är inställt!

Jag har ju mått lite tjyvens de senaste dagarna. Och igår hade jag ju t.o.m lite feber. Men det värsta har nog varit det ständiga illamåendet.
Eller,huvudvärken har varit jobbig också… Men illamåendet har varit värst. Att hela tiden gå runt med den där obehagliga känslan av att snart kan det hända nåt riktigt olämpligt🤮
Fast egentligen har jag nog inte trott att jag ska kräkas. Illamåendet har varit av en annan sort.. Men likväl,väldigt obehagligt och jobbigt.
Lars fick hosta mig på morgonen eftersom jag sagt till hemtjänsten att vi skulle åka till stugan. Och när han hade åkt till jobbet ringde jag vårdcentralen. Jag berättade hur illa jag mådde och att jag har molande värk under revbenen. Jag sa att det påminner om gallblåsinflamationen jag hade i augusti. Jag fick en tid på eftermiddagen.
Fram tills dess tog jag det lugnt. Om jag bara ligger still så känns det ok men så fort jag är uppe och gör nåt så börjar illamåendet direkt. Jag blir lätt yr och det svartnar för mina ögon om jag böjer mig ner och sen tittar upp…
Lars följde med mig bort till vårdcentralen,det tar bara ett par minuter att gå dit. Jag tog tRULLsan. Lars ville följa med för att vara säker på att jag stod på mig. Han vet att jag lätt ger med mig och helst inte tjatar till mig vård och resultat. Det är en trygghet att ha med honom.
Vi pratade inte så mycket men de ställde lite frågor och så tog de ett rör med blod ifrån mig. Och resultatet på det var positivt! Jag har ingen pågående infektion,de såg också att jag omöjligt kunde ha varken gallblåsinflamation eller lunginflammation. Skönt!
Men om jag försämras över helgen måste jag till sjukhus!


Detta innebär att vi inte åker till stugan över midsommar. Det vore väl onödigt ifall att jag skulle bli sämre på nåt vis.

Gillar

Kommentarer