Mer pyssel och lite målning.

Jag fortsatte med mitt pysslande idag. Det är väldigt roligt och inte alltför ansträngande att pyssla.
Vad menar jag då med att pyssla?!
Jag går mest runt och flyttar saker,pyntar och torkar lite här o där. 
Och det var sånt jag roade mig med på förmiddagen. Under lunchen låg jag här i min säng och ät tillsammans med mina nära.
Jag stack bara iväg och lämnade in bilen på tvätt och däckbyte lite snabbt. Lars skjutsade hem mig därifrån. Och sen fortsatte jag att äta och vila.
Jag tog även fram mitt block. Jag har påbörjat en målning i tusch och akvarell som jag skulle vilja ha på väggen nu till jul....
Men jag vet inte hur den blir än och jag vet inte ifall mitt självförtroende klarar av det. 


Såhär ser den ut just nu... 
Min tanke är att jag ur denna bild (den är ganska stor,A3-format ungefär) ska klippa ur tre kvadratbitar som jag sen ska sätta i en sån där ram med plats för tre bilder.
Men först ska den målas klart....
Ute har det varit riktigt kallt idag. Här har vi haft minusgrader hela dan. Det syntes på våra altanfönster;


Rätt cool bild va?
Kylan påverkar kroppen. Jag är helt övertygad om det! Det kan inte bara vara psykiskt...för att jag avskyr vinter och kyla... Nej musklerna beter sig annorlunda när det är såhär kallt. Jag känner inte riktigt igen mig själv. Jag har inget konkret att beskriva,det är bara en känsla jag har.
Inatt när jag sov så måste jag ha bitit mig i läppen. Ja det känns som att jag gnagt på insidan av min läpp. Och under hela dan idag har tungan sökt sig dit. Jag har även velat suga in underläppen lite,helt knäppt att man känner så...särskilt med tanke på att det nu gör ganska ont i det som just nu ser ut som en riktig fläskläpp!! Fy så irriterande det är!!
Man kan ju inte gärna sätta plåster på insidan av läppen...
Jag hoppas att det lugnat ner sig när jag vaknar imorgon.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229