"Mello"

Vilket töntigt namn egentligen-"mello".... Det hör på nåt vis till att man tittar på det. Det känns lite som att man "måste" annars är man liksom "utanför".... Fast det är ju jag ändå. Jag ingår ju inte längre i nåt socialt nätverk så då kan jag ju lika gärna strunta i att kolla på mellon....nej! Melodifestivalen tänker jag kalla det. Men vi tittade ikväll. Och det var väl inte mycket att ha tyvärr. Jag måste nog säga att en av mellanakterna var bäst-när Mustasch sjöng med Hasse Andersson. Hade vi sluppit Hasse Andersson hade det varit riktigt bra.

Men jag ska inte klaga och gnälla på Melodifestivalen. Det finns annat jag kan lägga min energi på. Åtminstone när jag får nån... Då ska jag använda den till nåt skoj. Idag har vi varit ganska slöa. Vi åkte en runda mitt på dan. Vädret har varit riktigt grått och regnigt. Lite mysigt. 
Idag har jag inte ätit nån riktig mat. Och jag undrar om det inte är därför jag känt mig hungrig hela dan... Jag "åt" (sondmat) första gången kl 9 i morse. Det var alldeles för sent. Jag var jättehungrig när jag väl kopplade mig till pumpen. Så hungrig att det inte räckte med en halv flaska. Så efter 5-10 minuter var jag tvungen att äta den andra halvan också. Och tänka sig; jag fick inte sådär ont i magen och maten åkte inte hiss upp och ner i strupen! Men ändå har den där hungerskänslan förföljt mig idag... På nåt vis tror jag att om jag ändå får svälja några tuggor av nån riktig mat nån gång under dan så känner jag mig lite mer mätt... svårt att förklara hur och varför...det bara känns så... ikväll har jag tagit med mig mat och pump till sängen. Jag tänker äta här i sängen så fort jag vaknar imorgonbitti.
Vi har ju slöat i soffan idag. Och på lördagar mitt i vintern visas Vinterstudion som jag verkligen inte gillar!! Det ger mig ångest!!
Men idag var det annorlunda!! Idag sände de ifrån SM-veckan och numera så ingår Lag-SM i dans i den veckan!! Och jag älskar dans! Eftersom våra två döttrar tävlingsdansat och vi har tillbringat många långa dagar i sporthallar med massa rolig dans att titta på så är dans den allra roligaste sporten av alla tycker jag! Men det är ju ingen sport som får nån tid i tv direkt-för hur skulle de hinna sända dans när de måste sända fotbollsmatcher från div 4 och annat totalt ointressant???!
Så idag har jag tittat på vinterstudion!
Vem kunde ana att det skulle hända????
Kanske måste köpa en trisslott??!
Ja ni vet; "plötsligt händer det!"

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229