Matlagning.

Jag älskar ju att laga mat. Helst husmanskost och så att hålla på att experimentera med resten och lite "man tager vad man haver". Men det är ju en stor sorg att jag inte längre kan äta utav det själv. Och desdutom har jag ju inga storätare i familjen så därför blir det ju inte så ofta och så mycket som jag skulle vilja. Men sen några veckor tillbaka så har vi bestämt att jag ska laga mat på kvällarna. Det har blivit på tok för mycket mackor för Lars och Alma på sistone.

Och för att spetsa till det lite och göra det lite roligare för mig så utmanar jag mig att laga så nyttigt som möjligt. Med mindre pasta och andra kolhydrater. Men med mer grönt. Och detta har inneburit en nytändning för mig och mitt matlagande. Det är skoj igen. Fantasin flödar igen. Jag längtar till kvällen då jag får gå runt i köket och pyssla.
Och här är ju min pump en fantastisk vän till mig!! Jag går alltså runt i mitt kök,fastkopplad till min pump på golvställning MED hjul och ÄTER samtidigt som jag lagar mat till familjen! Det är ju underbart!!

Ja,såhär går jag alltså runt i köket. Jag är så vansinnigt nöjd med detta. Det har ju förändrat mitt liv!!

Men självklart måste jag ju provsmaka det jag lagar. Jag måste ju veta vad jag serverar. Oftast räcker det ju att provsmaka på såsen,skyn eller bara en liten liten bit av köttet eller vad det kan vara. Beroende på hur dagsformen är så sväljer jag ibland men ibland får jag spotta ut det när jag tuggat ur smakerna. Men det finns ju inga garantier. Rätt var det är så sitter det fast!! Halsen dras ihop som om nån dragit åt en snara!
Och då blir det såhär:

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229