Mår inte så bra...

Nej jag mår ganska dåligt faktiskt. Min kropp vill inte samarbeta med mig. Om jag är uppe en stund och kanske står och går runt i köket,så kommer smärtan kring bålen direkt. Och även om jag går och lägger mig och sträcker ut så går det ändå inte över.
Och faktum är att jag känner mig så otroligt sjuk. Det är en väldigt olustig känsla. Har aldrig nånsin känt såhär innan. Trots att jag varit sjuk ganska länge nu... Men det är nånting i min kropp som skaver,plågar och bryter ner mig. Allt jag försöker göra tar mer än dubbelt så lång tid som det gjort tidigare. Och det är inte alltid jag lyckas med det jag föresatt mig... Det är som om nåt växer inuti mig,en ond klump som sprider sig i min kropp. Och jag vet inte hur jag ska bli av med den...
Jag bär ständigt denna sjukdom med mig och den håller på att knäcka mig.
Jag är inte van vid att bli såhär sjukligt trött av minsta ansträngning. Och jag är värdelös på att ha ont. Att ha ont bryter ner mig och jag blir retlig och irriterad. Jag har svårt att känna glädje just nu.
På nåt konstigt sätt så känns det skönt att skriva: jag mår så jävla dåligt!!!
För även om jag mått dåligt tidigare så har jag velat mörka det...inte erkänna....inte låtsas om. Jag har slätat över och bara nämnt liiite liiite grann av hur jag egentligen mår.
Men nu kändes det som en befrielse att skriva:
Jag mår så j-la dåligt!! Jag har så ont och jag mår skit!!!
Och när man har ont och känner den här olustiga känslan i hela kroppen; ”nåt är fel!!” då tar det på ens psykiska välbefinnande. Jag är inte i psykisk balans för tillfället. Jag erkänner det. Och jag skäms inte över det.
Men mitt psyke klarar inte mer just nu. Den här obehagliga sjukkänslan försvinner ju inte när JAG vill... Den har naglat sig fast vid mig. Det skrämmer mig...
Så nu vet ni:
IBM-kärringen mår dåligt!!
Både fysiskt och psykiskt.
Men vem vet?? Kanske kan det psykiska och det fysiska måendet till slut bli ungefär ”ett”💞

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Många styrkekramar ❣️nouw.com/emmaakarlegrund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229