Måndag igen.

Så var den helgen över. Vilket underbart väder vi haft. Ja,helgen har varit trevlig men lite ansträngande också. Lördagens lilla utflykt känns fortfarande i min kropp. Om det blir som det brukar så kommer jag nog att känna av det nån dag till innan allt återgår till det normala igen.

Jag berättade ju om att jag råkade rycka till i knappen häromdan och att det gjorde rätt ont. Det gör fortfarande ont... Det påminner om smärtan efter att de satte in den. Det är ömt och svider... Men det går väl över. Nån gång....
Så jo,jag är lite sliten och justerad just nu. Det blir så ibland. Jag får väl ta det relativt lugnt några dar så hoppas jag att det bättrar sig. Jag har bara EN uppgift,ett enda "MÅSTE". Och det tänker jag se till att det blir det enda i två veckor framåt.
STUDENTEN.
Jag tänker lägga den energi jag har på att förbereda det mesta för studentfesten. Jag tänker ta det lugnt. Göra få och små saker varje dag för att inte behöva göra allt de sista dagarna. Förresten så är det inte såååå himla mycket att göra. Maten beställer vi. Lars har bord och stolar på jobbet. "Bara" att fälla upp,placera och lägga på pappersdukar! Grannen har ett partytält som vi lånade till Ebbas student,det har vi fått lov att låna i år igen. Så jodå,jag tror nog att det kommer att lösa sig med det mesta. Och jag tänker INTE storstäda,putsa o feja FÖRE!! Det räcker att göra det efteråt!!
Jag tycker att jag har läget under kontroll. Faktiskt.
Än så länge...........

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229