Man ska inte ropa hej...


Jag kände mig lite friskare idag. Inte helt frisk. Men lite friskare. Jag bestämde mig för att ge mig ut och handla lite. Egentligen behöver jag handla mycket. Och egentligen behöver jag åka iväg med skräp till återvinningen. Men jag insåg att det fick räcka med den nödvändiga handlingen. Jag åkte till Ica. Fyllde en liten vagn med det viktigaste; mjölk,bröd,ost och sånt. Det blev två kassar. Och så två nya gröna växter. Julblommorna ska ut!
Sen åkte jag hem. Jag var inte ens iväg en halvtimme tror jag.
Nu ligger jag här!!
Helt utslagen! Matt! Däckad! Golvad! Utmattad! Skakis....
Kan bara konstatera;
Jag är inte frisk än.
Hur jag nu kunde tro det....??
Men antagligen är det viljan att vara lite frisk som gör att jag lyckades lura i mig själv att jag piggnat till. Jag är så innerligt trött på att vara sjuk nu. Idag är det en vecka sen jag fick konstaterat att det var influensa jag fått... Så jag vet ju att det knappast kan vara över än. Har ju hört att man kan få dras med eländet länge... Jag är dock glad att jag fick en rejäl dos med olika mediciner så att jag kunde stoppa insjuknandet. Eller inte stoppa...men lindra lite kanske.
Nu ska jag ligga här en stund och försöka repa mig efter morgonens utsvävning. Snart ska jag koppla mig till pumpen igen och ligga här och äta,rita lite. Därefter hoppas jag att jag orkar ta ett litet städartag i TV-rummet! Ta bort julstjärnorna.damma av och återskapa rummet till neutralt beige tv-rum igen.
Det borde jag väl orka om jag vilar några timmar nu...?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229