Mammografi och sol☀️

Ja idag var det dags för mammografi. Det är viktigt att verkligen göra den när man blir kallad. Det kan ju vara avgörande för liv eller död. Med tanke på att min mamma dog av bröstcancer så tycker jag att det är extra viktigt.
Jag hade tid kl 14 så jag tog det bara lugnt på förmiddagen. Sen kom Lars hem och hämtade mig.
Som nån kanske reagerat på så kör jag inte längre bil själv. Jag har inte kört sen december 2019. Det har inte blivit av helt enkelt. Och dessutom så känner jag mig alldeles för osäker på att ge mig ut i en bil. Jag har inte längre det som krävs för att behärska och kontrollera körningen av en stor bil som skulle kunna vara ett möjligt vapen. Nej det får va...
Att GÅ till röntgen där mammografin utförs var ju uteslutet. Jag åkte rullstol. Lars fick hänga med till väntrummet tack vare att han körde mig i rullstolen. Annars tillåter de inga följeslagare.
Från väntrummet till omklädningsrummet gick jag med stöd av min krycka. Sen var det bara att vänta. Det dröjde inte allt för länge som tur var. Sen var det dags. Det är banne mig inget man gärna gör! Jag är glad att det går nåt år mellan varven.
Det är obehagligt men det går ju ganska snabbt så vi kunde snart gå därifrån. Skönt...

Gillar

Kommentarer