Målning!

Idag har jag målat! Äntligen!! Jag har plockat ihop mina målargrejer som jag har haft stående i vårt gamla omoderna badrum,ja det jag hade som min ”ateljé”. Men innan jag packar ner allt för transport till stugan så ville jag ställa mig och måla lite. Jag har längtat så... Jag var ju på gång därnere i stugan men så kom det där eländiga telefonsamtalet och jag blev tvungen att åka hem.
Jag har ju försökt att göra lite nytta här hemma när jag ändå går här och väntar... Men det mesta som jag ”behöver” göra är antingen på övervåningen eller i källaren. Och ska jag vara helt ärlig så orkar jag inte med att gå i de där eländiga trapporna... Jag undviker dem i största möjliga mål. Så då måste jag hitta på sysslor att roa mig med här på mittenvåningen. Och då här är rent och iordningplockat så kände jag att jag kunde unna mig en målardag. Jag la upp en vaxduk på vår köksö. Satte igång en bok på mobilen och sen lät jag kreativiteten flöda!! Ååååå vad jag älskar att måla!! Nackdelen är att jag har svårt att sluta i tid. Jag blir lätt stående lite för länge för min hjärna säger hela tiden; ”lite till...bara lite till...”
Men det känns tyvärr i kroppen.
Jag går ändå och lägger mig ofta. Tar fem minuter i sängen där jag sträcker ut mig och andas lugnt.
När klockan närmade sig halv fem avslutade jag dagens målande och plockade i ordning i köket. Packade ner målargrejerna så att jag kan ta dem med mig till stugan.
Jag lagade lite mat till sambon och sonen. Idag fick de en soppa med mycket tomat,paprika,chili och massa lök och vitlök. Toppade den med överbliven pasta och lite andra smågrejer som jag hittade i mina skåp. Till det fick de ostmackor.
Sen överlät jag köket till dem. De plastade in hela köket,tejpade maskeringstejp och plast för varenda lucka!!

Därefter satte de igång att tvätta och måla taket. Imorgon blir det väggarna som får sig ett lyft!
Så idag har vi målat alla tre👍🏼
Dock på lite olika sätt hihi.
Jag har fortfarande inte hört nånting om min s.k fläck på lungan.
Hur ska jag tolka det?? Är det bra eller dålig??
Hursomhelst så skiter jag i att gå här hemma och vänta längre! Jag flyttar tillbaka till stugan. Jag håller på att bli knäpp här hemma... (knäppare??)
Dels känner jag mig låst. Har varken bil eller tRULLsan. Måste låna bil om jag vill göra nåt. Dels så orkar jag inte med trapporna som jag skrev innan. Jag går inte ens ut!! För hur jag än gör så nog sjutton har jag svårt att ta mig in igen. Jag kommer knappt in på altanen ens,trots att jag väljer att ta mig in där det bara är kring 15 cm hög nivåskillnad... Det är ett helvete varenda gång.
T.o.m soffan här hemma är värre att ta sig upp ur än den i stugan. Även om den blivit jobbigare att komma upp ifrån också.
Nej jag har ingen lust att vara här längre. Jag vill leva på mindre yta med lättare omgivning.
Dessutom så får jag sällskap nästa vecka!! Vår yngsta dotter har semester och kommer ner till mig🤗
Förra året jobbade hon i Halmstad hela sommaren så då umgicks vi varje dag. Det saknar jag i år... Men vi får ta igen lite av det nästa vecka.
Sen är det midsommar och då hoppas jag att vi ska lyckas få ihop större delen av familjen. Längtar!
Och när jag tänker på detta så känner jag att OM de ringer nu och säger att jag måste behandla min fläck så tänker jag säga; snälla,låt mig vänta till efter midsommar.
Fast egentligen tror jag inte att det är nåt och om det är det så tror jag inte att de vill börja behandla mig med så kort varsel.
Så egentligen undrar jag varför jag håller på och grubblar över detta hela tiden?! Planerar olika scenarior... Det är ju totalt meningslöst! Och dessutom onödigt energikrävande!’
Jag får ta tag i problemen NÄR de kommer. OM de kommer!!
Det är ju bara idiotiskt av mig att ödsla energi på det nu☹️
Ibland blir jsg så innerligt trött på mig själv!
Lika bra jag försöker sova😴
Godnatt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229