Målardag!

ÄNTLIGEN!! Idag har jag kunnat stå och måla! Och det har funkat! Jag stod mest vid staffliet,la bara ner duken på köksbänken några gånger när jag behövde pilla lite smått☺️
Jag har valt att stöka ner stugan trots att jag nyss städat. Men jag tänker ha alla målargrejerna stående här nu tills på fredag. För ska jag hålla på att packa upp och packa ner alla attiraljer varje gång jag målar så funkar det inte. Det ska vara lättillgängligt.
Så jag får stå ut med att ha det stökigt här. Men jag vet ju om att det är rent under. Och när jag sen plockar undan allt innan Lars kommer så är här fint. Inga problem.
Jag avslutade en akrylmålning som jag påbörjade hemma i vintras nångång. Som vanligt väljer jag att måla med mycket färg!! Det är ju just FÄRG som är själva grejen med målning. Jag älskar färg och färgglatt!!
Jag blev ganska nöjd med resultatet. Fast att den är konstig... Den -om någon!😉- passar verkligen in på mitt instagramkonto ”ursulaskonstigheter”. För man blir lite konstig när man tittat på den en stund.
Den är färgglad. Den är abstrakt. Lite surrealistisk t.o.m kanske..? Och den betyder inte ett dugg!!
Den var bara så jätteskoj att måla!!

Ja såhär blev den...

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229