Måla måla måla måla...

Ja det är vad jag gjort idag!! Målat!! Fast egentligen är det en sanning med modifikation. De stunder som jag verkligen målat är varken flest eller längst. Det finns mycket runtomkring själva målandet som måste fungera. Jag har ju gjort om vårt gamla badrum till nån slags ateljé. Eller målarrum. Ateljé låter så pretentiöst. Jag har i vilket fall som helst plockat och fixat lite där idag. Det börjar kännas som ett målarrum.


Jag vet att jag visat bild tidigare men nu har jag även fått in ett litet bord och lite annat smått o gott.

Självklart så har jag målat också!! Det är ju så himla roligt!! Jag känner mig så lätt och lycklig när jag står och målar!! Samtidigt som det faktiskt är ganska svårt... Jag har visioner! Jag vet vad jag vill åstadkomma. Men det är svårt,och ibland frustrerande!-att få bilderna som jag tänkt mig.
Jag vill måla imorgon också. Längtar!!
Men jag vet inte ifall mitt samvete låter mig göra det... Det finns saker jag borde göra istället. Stryka och fixa till tvättstugan. Städa... Fast helt ärligt så har jag inte så himla mycket viktiga "arbeten" som väntar på mig. Det är bara i mitt huvud som jag känner den där stressen och det dåliga samvetet. 
Så jag tror nog att jag bestämmer mig för att måla imorgon igen! Trots allt
Orkar inte skriva om magen och det där tråkiga... Jag vill inte tänka på det nu när jag ska somna. Jag förtränger det onda! Ska sätta igång min ljudbok som jag kan somna ifrån.
Just nu lyssnar jag på Den tatuerade cirkeln av Susan Casserfeldt. Har lyssnat på nån mer bok av henne innan. Dom är helt ok ja ganska bra faktiskt.
Men så är det min absoluta favorit som läser boken; Katarina Ewerlöv. Hon läser alla böcker så fantastiskt bra!! Hon är bäst!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229