Måla måla måla.....

Ja,det är vad jag gjort idag igen. Jag målar och målar! För att det är så förbaskat skoj!! Och så känner jag att jag vill passa på nu när jag har allt framme. Det är så skönt att kunna gå och ställa sig lite när jag känner för det. Utan att behöva plocka fram och förbereda. Allt jag behöver göra är att dra på mig min gamla målarskjorta och hälla upp lite färger på paletten🎨
Sen är det bara att köra på!!
När jag väl börjat måla så brukar jag måla fler än en målning åt gången. Det är bra att ha en annan att måla på under tiden färgen torkar på den ena. Och akrylfärg torkar ganska så snabbt så det funkar perfekt.
Ju mer jag målad desto mer känner jag att jag vill absolut inte måla nånting som föreställer nånting. Jag vill verkligen måla abstrakt!! Det är min grej! För jag är så petig och har så höga krav så om jag skulle måla sånt som föreställer nånting riktigt skulle jag bli galen! Jag skulle aldrig bli nöjd. Jag skulle behöva tvätta bort,skrapa bort,börja om gång på gång på gång... Jag skulle aldrig bli nöjd! Skulle se alla fel,inte det som var rätt.
Men målar jag abstrakt så är det ju JAG som bestämmer hur nånting ska se ut. Det kan ingen verklighet ta ifrån mig☺️
Men trots att jag njuter och gläds över att få måla så sliter det på vissa kroppsdelar! Och det gör mig sur☹️
Att man aldrig ska få vara riktigt nöjd!! Eller riktigt glad...
Ikväll är jag öm och sliten i hela kroppen. Jag har ansträngt vissa delar lite för mycket. Jag hoppas att sömnen ska hjälpa mig att må bättre imorgon.
Här kommer några exempel på det som blev klart idag:

Detta är en akrylmålning på canvasduk,ca 50x70 cm. Jag kände mig länge tveksam till den,jag kände mig inte klar. Det var ”nånting” som inte stämde... Men till slut fixade jag till den lite och bestämde mig för att ”släppa” den. Signerade den och var därmed KLAR!
Här kommer en akrylmålning på ett akvarellpapper. Ungefär samma storlek som canvastavla.

Detta är en bild på sånt jag älskar!
Min familj står där på sandstranden vid havet. De må se anonyma ut men alla har sina egna specialitéer. Ni som känner mig och min familj kanske kan lista ut vem som är vem😉

Jag har några fler som jag målat på idag men de är inte helt klara än.
Jag lägger ut dem så fort jag signerat dem😉
Godnatt.

Gillar

Kommentarer

tildaolofssons
tildaolofssons,
Såå fint resultat! 😊 Du är verkligen duktig! nouw.com/tildaolofssons
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229