Magisk kväll!

Ja åtminstone på himlen!
Kolla in vår utsikt:

Ja där ute har jag suttit mycket idag. Jag gick ut redan i morse vid 6-6:30. Det var ljuvligt att ligga där i fåtöljen och äta min frukost.
Eller kan man kalla det äta egentligen??
Jag stoppar ju inget i munnen….
Men å andra sidan så får jag ju in näring i magen…
Det är bara det att det kommer in genom ett hål i magen istället för ett hål uppe i fejset😯
Tyvärr så blev jag illamående så fort jag var uppe och rörde på mig. Så länge jag låg still i fåtöljen så gick det bra men när jag gick omkring så vällde illamåendet över mig!! Det är vidrigt!! Avskyr det!!
Men tog en tablett (krossade,blandade med vatten och sprutade in i peggen) och som tur är så hjälper dom. Men det är fruktansvärt tråkigt att behöva ha det såhär….
Ikväll kollade jag faktiskt på fotboll med gubben. Eller ”kollade”… Det är väl en överdrift. Jag låg i fåtöljen när TVn stod på och visade fotboll.
Jag måste säga att jag är imponerad!
Tänk att UEFA,Danmarks och Englands regeringar samt SVT och TV4 lyckats få stopp på pandemin!! Det är ju rena underverket!!
För så måste det väl vara…?
Inte kan det väl pågå en pandemi när det är så mycket folk på en sån liten yta?? Det skulle väl inga regeringar tillåta?! Nej det måste vara UEFA som lyckats ta död på pandemin och allt vad Covid-19 heter!! Det verkar inte existera längre!
För att inte tala om SVTs reporter som stod mitt i folkhavet på nåt ställe i Danmark och pratade med lätt berusade danskar som klängde och kramades,pussades och var mer eller mindre närgångna. Så hon måste veta nåt som vi inte vet! Att pandemin är ett minne blott kanske?!
För om en pandemi som muteras och ändrar karaktär,smittar på osäkert sätt,pågår så skulle väl aldrig vår statliga television stå där i folkhavet utan skydd och trängas med fulla fotbollssupportrar?!??
Nej det skulle de givetvis inte!!
Så korkade kan inte ens statsanställda vara!!
Så TJOOHOO!!
Pandemin är över!!
Det har jag sett på TV!!

Gillar

Kommentarer