LYX!

Det här med sondmat kan ju låta dramatiskt. Äckligt. Jobbigt. Sjukligt...

Men jag måste säga att för mig finns det bara ett ord för det. Och det är:
LYX!!
Andra må tycka att fina bilar,möbler och juveler är lyx. Men för mig är pumpen den ultimata lyxen!!
Det är fantastiskt att få ligga ner och vila samtidigt som man fylls av näring!
Som det här med mina morgnar... Jag vaknar,går upp på toa,dricker lite vatten,lägger mig igen,kopplar mig till pumpen,ställer in den på en hastighet som passar just den dagen,det tillfället. Sen lägger jag mig bekvämt och blir fylld av näring och kraft
Det är fantastiskt!!
Och nu när jag börjat laborera lite med hastigheten så har den blivit snäppet bättre. På morgnarna låter jag den pumpa in näringen sakta,sakta... Under dagarna får det gärna gå lite snabbare. 45 minuter är ganska lagom. Då vilar jag samtidigt så att jag orkar vara lite aktiv en stund sen igen. Ibland vilar jag inte alls,utan går runt med pumpen och gör lite nytta samtidigt. Det passar väldigt bra att laga mat eller göra annat i köket samtidigt. 
Men det bästa är om jag ligger ner när jag fylls av näring. Det mår jag allra bäst av!! Då får jag energi till lite aktiviteter efteråt!
Ja jag älskar min pump!!
Tänk så negativ jag var till den förut! Jag skulle minsann inte ha nåt sånt!!
Ha!!
Så fel jag hade!! Så bra det blev!!
Men det är lite typiskt mig. Jag är negativ och motsträvig. Tills jag till slut tvingas inse mitt eget bästa och ger mig!! 
Då är jag i regel långt nere i botten och allt blir bara bättre o bättre när jag tillåter mig att ta emot hjälp! Det är då det blir allra bäst!!
Som sagt,sen jag började laborera med hastigheten så håller jag mig mätt betydligt längre dessutom. Fråga mig inte varför det blir så - jag vet bara att det är så det funkar på mig! Det gör ju att jag mår ännu bättre!
För ett tag sen så kände jag mig hungrig mest hela tiden. Det oroade mig,jag har ju fått uträknat hur mycket jag ska få i mig varje dag och ville inte öka det... Men så började jag ändra på hastigheten och då verkade det bli bättre. Kanske inbillar jag mig...men skit samma! Jag mår ju bättre av det
Och att få börja dagen med att äta en långsam frukost i sängen borde göra alla avundsjuka!!
Sen tror jag inte att nån behöver vara avundsjuk på resten av mitt liv. Men just dessa morgnar!! Älskar dem!!❤️
LYX!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229