Lugn och ro...

Ibland är jag mer än lovligt korkad!!🤪
Jag smörjde in mina onda delar med isbalsam (nej,det är inte kylbalsam,det heter isbalsam och det luktar starkt. När man smörjer in med det blir det först iskallt!! för att sen bli alldeles hett just på området man smörjt. Och det lugnar ner den värsta smärtan)
Smörjan torkar in i huden snabbt och den kladdar inte. Jättebra.
Förutom att man lätt glömmer att man har kvar den på fingrarna förstås...
Det kliade i ögat strax efter att jag smörjt klart. Och jag kliade med ett av fingrarna som fortfarande hade isbalsam kvar...
Aj!!
Åååå vad det sved!!!
Och det svider än. Men det håller på att bli bättre.
Lars har åkt hem till Anderstorp. Och jag får nu några ensamma dagar innan det är dags även för mig... Jag vet inte när (och hur..) jag åker hem. Tänker ta det som det kommer. Det löser sig.
Jag har gjort nånting som jag sällan gör när jag är ensam. Konstigt egentligen... Jag har streamat TVÅ filmer ikväll!! Det tror jag aldrig jag gjort när jag varit själv... Jag streamar gärna men oftast blir det dokumentärer och sånt. Kanske nåt jag missat på tv. Men sällan filmer som sagt.
Och ikväll blev det alltså två stycken.
Jag började med en som jag länge varit sugen på att se men känt att den ska jag nog se utan Lars. Det är ingen film för honom helt enkelt.
Filmen var ”Livet från den ljusa sidan” med Jack Nicholson och Helen Hunt. Den kom 1997 men jag har aldrig sett den. Vet att den fått en del priser. Jag hade inga förväntningar på den men blev oerhört positivt överraskad!! Vilken film!!! Åååå vad bra den var!! Ja,tårarna har runnit...😭
När den var slut gjorde jag mig i ordning för kvällen och sen satte jag mig återigen i fåtöljen för att äta det sista. På TV visade de friidrott och Beck...Hujedamig... Jag var verkligen inte sugen på att kolla på nåt av det.
Kände mig lite wild & crazy så jag bestämde mig för att kolla på ännu en film!! Tänkte att jag ju kunde stänga av den och se klart den imorgon om jag blev för trött.
Men filmen jag valde höll mig vaken. Det blev en repris. På en repris på en repris...
Jag har alltså sett den mer än en gång. Och jag älskar den!! Det är en riktigt bra film tycker jag.
Filmer om kända personer kan ju vara både si och så. Den här är SÅ bra!
Walk the line. Som handlar om Johnny Cash liv. En underbar film. Fantastiska skådisar!! (Joaquim Phoenix och Reese Witherspoon). Och faktiskt; bra musik. Är inte så förtjust i country annars men låtarna de valt svänger och känns inte riktigt som traditionella countrylåtar alla gånger.
Ja sån var min kväll.
Lugn,med andra ord.
Och det har helgen också varit.

Gillar

Kommentarer