Lugn dag. Jättelugn t.o.m...

Tidigt i morse åkte Lars till Kastrup,Köpenhamn för att därifrån flyga till Spanien med en kompis. Han skulle haft en kompis till med sig men han blev tyvärr sjuk. Vi pratade lite om ifall jag skulle hängt med ner istället men jag orkar inte. Dels tänker jag aldrig mer åka ifrån Kastrup och definitivt inte med Ryan Air. Så jag stannade hellre hemma.

Det hade jag nog gjort i vilket fall. Visserligen längtar jag efter att vara i vårt underbara lilla hus i Spanien men jag orkar inte ens tänka på hur det känns att resa dit. Det är fruktansvärt.
Jag har som sagt haft en väldigt lugn dag idag. Jag har återigen haft en jobbig och envis huvudvärk hela dan. Den har lättat något en stund efter jag tagit tabletter men ganska snart blivit lika intensiv igen. Så jag har inte haft nåt val. Jag har varit tvungen att ta det lugnt och vila mycket. 
Ikväll har det hänt nåt ovanligt. Jag valde bort Melodifestivalen!! Det har nog aldrig hänt de senaste 20 åren!! Eller jo kanske nångång om vi gjort nånting annat...roligare. Men jag har inte medvetet valt bort det nångång tidigare. Jag bläddrade planlöst mellan de andra kanalerna. Jag orkade helt enkelt inte med eländet på SVT! Jag är så innerligt trött på musiken,som sällan är särskilt bra,och på hela upplägget. Alla dessa tävlingar. Flera veckor i rad! Och i år: programledarna!! Usch. Jag har verkligen svårt för deras uppgjorda småtjafs och förminskadet av varandra och deras försök att vara roliga. Istället kollade jag på en film på Canal+. Eddie the eagle. Den var lite underhållande. I jämförelse med SVT! 
Jaja,detta blev en riktig utsvävning. Men jag har ju inte haft nån att prata med och beklaga mig till så jag måste ju få ur mig lite såna åsikter också. Jag var lite sugen på att skriva ett inlägg på Facebook om vad jag tycker om årets Melodifestival. Men jag orkade inte. Är dessutom även innerligt trött på Facebook. Jag skrollar snabbt igenom inläggen för att snart inse att det inte "hänt nåt" som intresserar mig. 
Jag låter rätt negativ va?
Jag känner mig inte negativ. Däremot lite likgiltig. Och trött. Orkar liksom inte...
Kanske orkar jag mer imorgon om jag släcker nu och försöker sova. 
Har ju massa små projekt att fixa med nu när Lars är borta!! Man får ju passa på

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229