Luftombyte

Det stämmer nog det där de säger om att luftombyte gör en trött. Och är då den nya luften havsluft så gör det en säkert ännu tröttare!! För oj vad jag har sovit i soffan här i stugan idag!! Jag har gett konstiga ljud ifrån mig påstår min man!! Jag???! Kan jag väl aldrig tro????😂☺️hihi!!
Så som ni förstår har dagen varit lugn. Jag har inte ens varit ute. Det har varit ett riktigt skitväder. Och det har varit mysigt att kura ihop sig i soffan och lyssna på regnet som slår mot vårt tak.
Men hur mycket vi än längtat efter regn för att råda bot på torkan så måste jag erkänna att jag tröttnar fort... Även om jag inte är ute särskilt mycket eller ofta så är det ju så att när regnet vräker ner så ”kan” jag inte gå ut!! Men jag är väl aldrig så sugen på att gå ut lika mycket som just då. Nog är man lite märklig allt...
Jag hade tagit med mig ett nytt vitt vin som jag köpte till påsken. Det blev aldrig av att vi drack av det så jag tog med det hit. Såg framför mig hur vi skulle sitta på altanen och dricka vin i solnedgången med ljumma svaga vindar utanför...
Känner mig lite lurad.
Vitt vin passar bättre till sol och värme liksom.
Men jag bestämde mig ändå för att ta mig ett glas. ”Bara för att...” liksom. Och det VAR så gott som jag trodde. Men efter två glas tröttnade jag. Då slutade det vara gott och jag lämnade ett halvt glas.
Så gick jag och borstade tänderna. Och direkt så fastnade tandkrämen i min strupe. Den lägger sig som en tjock hinna utmed insidan och det är omöjligt att skölja bort. Jag har druckit massa bubbelvatten som kan riva loss den där sega hinnan...men allt försvinner inte. Istället samlas saliv i tjocka klumpar och de är omöjliga att svälja. Jag har stått böjd över handfatet och harklat upp sega slemklumpar... Nu svider det i halsen som halsbränna ungefär.
Funderar på att dra ut alla tänder,sätta in löständer som jag kan plocka ur när de ska borstas. För detta är banne mig inte alls roligt!!
Jag tror självklart inte att slemmet ska boa ihop sig och hindra mig ifrån att svälja och andas. Men det känns ändå olustigt...
Jag blir så innerligt trött på hela skiten ibland!!
Bäst jag försöker sova och förhoppningsvis glömma sånt här trist.
Godnatt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229